Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο Τραμπ δεν... συγκίνησε το Βερολίνο για το ελληνικό χρέος

«Δεν έχουν αλλάξει οι θέσεις μας όσον αφορά το χρέος της Ελλάδας»

Μήνυμα προς τις ΗΠΑ έστειλε το Βερολίνο απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος κατά τις κοινές του δηλώσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζήτησε να υπάρξει ένα «υπεύθυνο σχέδιο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους» (responsible debt relief plan).

«Δεν έχουν αλλάξει οι θέσεις μας όσον αφορά το χρέος της Ελλάδας», αναφέρουν πηγές της Καγκελαρίας.

«Και οι ευρωπαίοι στηρίζουν την Ελλάδα», πρόσθεσαν οι ίδιοι κύκλοι, με αφορμή τις δηλώσεις στήριξης του Τραμπ προς τη χώρα μας.

Όσον αφορά την συμφωνία για αναβάθμιση των ελληνικών F-16 που ανακοινώθηκε από τον αμερικανό πρόεδρο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το Βερολίνο ανέφερε:

«Δεν σχολιάζουμε τη διαχείριση των δημοσιονομικών όσον αφορά την Άμυνα της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News