Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

«Έλαμψε» από καθαριότητα η Αριδαία - Πολύχρωμα λουλούδια και φυτά ομόρφυναν την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΑΝΘΟΦΟΡΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Εργασίες ανάπτυξης πρασίνου και φύτευσης εποχικών ανθοφόρων λουλουδιών πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι οι παρεμβάσεις αυτές να βελτιώσουν την ποιότητα πρασίνου και τον όγκο της βλάστησης που υπάρχουν στους κόμβους Αριδαίας – Λουτρακίου – Τσακώνων, στις νησίδες Αψάλου, Ξιφιανής – Αλώρου μέχρι την είσοδο της Αριδαίας, στον κεντρικό πεζόδρομο, σε πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους δίνοντας όμορφο χρώμα.

Παράλληλα, έγιναν εργασίες καθαρισμού κόμβων και νησίδων, καθώς επίσης και βάψιμο κρασπέδων σε κεντρικά σημεία της Αριδαίας, το οποίο θα επεκταθεί και σε άλλα τμήματα της πόλης το επόμενο διάστημα .

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Σε αυτή την προσπάθεια θα είναι καλό να συμβάλουν όλοι οι συμπολίτες μας. Για να έχουμε μια πόλη όμορφη δεν αρκεί μόνο να φυτέψουμε λουλούδια, αλλά είναι απαραίτητο να προστατεύουμε και να περιποιούμαστε το πράσινο όσο αυτό είναι εφικτό. Θέλω να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα και το τμήμα περιβάλλοντος για τον συντονισμό της παρέμβασης».




















5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ !!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΡΗΨΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ. ΟΥΖΜΠΟΕΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI TA XΩΡΙΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ......ΑΠΟ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΙΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News