Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μείωση φόρων, νέες δουλειές – Εμπιστευθείτε με!

«Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 82ης ΔΕΘ

Μείωση φόρων, νέες δουλειές, στήριξη των αδυνάτων, κατάργηση των νόμων για την Παιδεία. Είναι οι κεντρικοί άξονες των όσων είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

«Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 82ης ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου (16.09.2017).

Προανήγγειλε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% τα δυο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, για μείωση φόρων, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για αξιολόγηση και μείωση δαπανών.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει δεσμεύσει τη χρόνια σε διαρκή λιτότητα και τόνισε πως όπως μιλάει για συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία, το ίδιο θα επιδιώξει και με τους δανειστές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι η φορολογική νομοθεσία δεν θα αλλάξει για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Τάχθηκε ξανά υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και προανήγγειλε την κατάργηση των νόμων Μπαλτά – Φίλη – Γαβρόγλου.

«Το άσυλο θα αποκτήσει ξανά το πραγματικό του νόημα. Το δημόσιο πανεπιστήμιο θα σταματήσει να είναι άντρο βίας και ανομίας», είπε.

Τόνισε πως με το σχέδιο της ΝΔ, οι φοιτητές δεν θα ψηφίζουν στις εκλογές των πρυτανικών οργάνων και εξήγγειλε την επανίδρυση της ΔΑΠ σε άλλη λογική.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις επενδύσεις τόνισε πως η τάχιστη υλοποίηση των σχεδιασμένος ιδιωτικοποιήσεων θα είναι η απόλυτη προτεραιτότητα της μελλοντικής του κυβέρνησης.

Και κυρίως του Ελληνικού και των Σκουριών. «Το μήνυμα είναι σαφές. Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα», είπε.

«Εμπιστευθείτε με»

Είμαστε έτοιμοι, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας την πρόταση που παρουσίασε στη ΔΕΘ «ρεαλιστική αλλά συνάμα οραματική».

«Μια πρόταση που σπάει τις αλυσίδες που κρατούν τη χώρα μας καθηλωμένη στο παρελθόν», είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την ομιλία του με λέγοντας: «Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω δυνατά. Δώστε μου τη δυνατότητα να οδηγήσω την πατρίδα μας μακριά από τον κακό της εαυτό.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε μαζί το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα. Ας προχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας γράψουμε την δική μας ιστορία».

6 σχόλια:

  1. ετσι ρε, πεστε αληθιες στον λαο. οχι σαν τον ΨΕΥΤΗ το πρθπργ, ελεος δηλαδη, μας ταραξατε ρε συριζαιοι με ψεματα ψεματα ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ;
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
  3. Κυριάκο σ εκτιμώ,αλλά εκει που είσαι σε έβαλε ο μπαμπας σου.Ο ισχυρότερος πολιτικός άνδρας του αιώνα.Κυριάκο θέλω να σε πιστέψω,μα άλλη δουλειά εκτός από πολιτικός δεν έκανες.Απο την ημέρα που γεννηθηκες ήταν δεδομένο ότι θα πολιτευτείς...
    Κυριάκο θέλω να σε στηρίξω,αλλά το κόμα μας κυβερνούσε πολλά χρόνια.1975-1981 Νεα Δημοκρατία δεν είχαμε? 1990-93 ο μπαμπάς δεν ήταν Πρωθυπουργός? 2004- 2009 Καραμανλής πρωθυπουργός? 2012-2015 Σαμαράς!Τόσες ευκαιρίες είχαμε? τώρα γίναμε οι σωστοί? τι να πω? να σε ψηφίσω...αλλά αν με πουν πρόβατο ή καθυστερημένο εσύ θα φταίς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στ αρχ... μας αν μας ψηφισεις, ατε σαλτα και γαμ...παλιομαλακα συριζαιε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News