Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκάρει: Γυναίκα βγαίνει από θάλασσα του Παλαιού Φαλήρου και είναι καλυμμένη με πίσσα

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε χθες, 20 Σεπτεμβρίου, την ώρα που το υπουργείο Ναυτιλίας τόνιζε ότι «στη θαλάσσια περιοχή Παλαιού Φαλήρου η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη»

Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φωτογράφος Max Gyselinck.

Η φωτογραφία -η οποία έχει γίνει ήδη viral στα social media- δείχνει μια γυναίκα η οποία έχει βγει από τη θάλασσα του Π. Φαλήρου, με τα πόδια και τα χέρια της να έχουν καλυφθεί με πίσσα, εξαιτίας του μαζούτ που διέρρευσε στον Σαρωνικό μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Ο φωτογράφος Max Gyselinck ο οποίος είναι γεννημένος στο Βέλγιο, τον Μάρτιο του 1977 και εργάζεται ως «freelance» φωτορεπόρτερ στην Αθήνα, έγραψε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην παραλία Εδέμ, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκονται και μερικά παιδιά!

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε χθες, 20 Σεπτεμβρίου, την ώρα που το υπουργείο Ναυτιλίας τόνιζε ότι «στη θαλάσσια περιοχή Παλαιού Φαλήρου η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη».

2 σχόλια:

  1. Σκατα γυρευε?????? Δν βλεπει με τα στραβα της την μαυριλα?? Πρεπει να εισαι επιστημονας??? Ειμαστε κ μεις ομως βρε παιδι μ.. προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News