Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Νίκος Παπαγεωργίου στον Αλμωπό

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου Νίκου Παπαγεωργίου ενός δικού μας παιδιού που ξεκίνησε από την ομάδα μας, ήταν στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων ,αγωνίστηκε σε ακαδημίες Ολυμπιακού, K20 'Αρη Θεσσαλονίκης, Θύελλα Φιλώτα, Νίκη Βόλου και επανήλθε για να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια μας, για μια δυνατή ομάδα. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας ρε παιδιά πολύ καλή κίνηση με ένα παιδί δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ευλογία για μια ομάδα να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες με δικά της παιδιά. Μακάρι να βοηθηθεί και ο παίχτης μέσα απο αυτή την μεταγραφή γιατί η ομάδα σίγουρα θα κερδίσει πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει βρε να γράφεις.ποια δικά σου παιδιά.δεκατρείς πληρωνεις κ σπιτωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News