Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μόλις στο 3% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση δείχνει κλείσιμο της ψαλίδας
 
Τρίτο κόμμα η Δημοκρατική Συμπαράταξη Κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ καταγράφει η έρευνα της Commonview. Μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης.

Σύμφωνα με την έρευνα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα "ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό" ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε "απόσταση αναπνοής", αφού συγκεντρώνει 29,2%. Πάντως, ο "κανένας" εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού με ποσοστό 36,6%.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξακολουθεί να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα στην κοινή γνώμη σε ερωτήματα που αφορούν την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση συγκεκριμένων τομέων όπως την ανεργία ή την εγκληματικότητα.

Από εκεί και πέρα η Δημοκρατική Συμπαράταξη παρουσιάζει άνοδο και είναι τρίτο κόμμα με 7,2% ενώ ψηλά παραμένει η οργάνωση της Χρυσής Αυγής με 7%. Στο 6,5% το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκτός Βουλής

3 σχόλια:

  1. Κατι φταιει...μηπως ο αρχηγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα..χα..χα...χααααα χαααααα ποα εταιρια ειναι αυτη ρε; χα..χα..χα..πανυγιριζει ο Γιαννης χα...χα..χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα χαλια μας γελας!!!ξεκαρδιστηκες.δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα.συνεχισε να γελας.κανει καλο$

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News