Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προσωρινή μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου Προμάχων στο Δημοτικό Σχολείο - 35.000 ευρώ για εργασίες στο κτίριο

Ο Δήμαρχος σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους γονείς έλαβε τη σύμφωνη γνώμη για αυτή την πρόταση, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
- 35.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Την προσωρινή μετεγκατάσταση των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εισηγείται ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, σεβόμενος την άποψη της τοπικής κοινωνίας και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος επικοινώνησε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκο Τσαλικίδη και με τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής κ. Μαρία Ζωγράφου, οι οποίοι συμφωνούν με την παραπάνω εισήγηση, καθώς μπορούν προσωρινά να συνυπάρξουν τα παιδιά μεταξύ τους. Ήδη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης μετέβη μαζί με τους γονείς στο Δημοτικό Σχολείο και συζήτησε με τον Διευθυντή γι’ αυτή την προσωρινή λύση και την εύρεση χώρου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους γονείς έλαβε τη σύμφωνη γνώμη για αυτή την πρόταση, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες που θα κοστίσουν περίπου 35.000 ευρώ, με στόχο να απολαμβάνουν οι μαθητές έναν χώρο πιο λειτουργικό με λιγότερα προβλήματα. Άλλωστε, ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του έχει επισκεφθεί πολλές φορές τις σχολικές κοινότητες του χωριού και είναι απόλυτα ενημερωμένος, δρομολογώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Θυμίζουμε, ότι το κτίριο του Νηπιαγωγείου στο οποίο θα γίνουν οι παραπάνω εργασίες παρουσιάζει σοβαρές φθορές, με το κυριότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην υγρασία, το οποίο θα αντιμετωπιστεί με όλες τις απαραίτητες εργασίες. Επιπλέον, η μελέτη περιλαμβάνει την καθαίρεση της υφιστάμενης περίφραξης και την κατασκευή νέου τοιχίου το οποίο θα επενδυθεί από την εξωτερική πλευρά με σχιστόλιθο, καθώς επίσης και την διάστρωση του πίσω χώρου με κονιόδεμα και επάλειψη με μονωτικό υλικό προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγρασία που παρατηρείται εσωτερικά του κτιρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναζητήθηκαν και άλλες λύσεις οι οποίες θα αφορούσαν και την οριστική μετεγκατάσταση σε άλλο χώρο όπως είναι το «Σπίτι Παιδιού», ωστόσο σε αυτό δεν συναινούν οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς δεν διασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών. Επιπρόσθετα, όλο το προηγούμενο διάστημα αναζητήθηκαν και άλλες λύσεις που αφορούσαν στην κατασκευή νέου διδακτηρίου, ωστόσο δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ο κατάλληλος χώρος ,που να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.















38 σχόλια:

  1. Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά τα χρόνια που τα λεφτά έτρεχαν από τα μπατζάκια τι πρόσφεραν όλοι αυτοί που διοίκησαν τον δήμο;; τι πρόσφεραν στους Προμάχους;; Το χωριό μας έπρεπε να είναι πρότυπο και το αφήσανε στο έλεος. Οι γνωστοί μεγαλοσχήμονες παράγοντες που αν και τελειόφοιτοι δημοτικού πάντοτε θέλουν αν είναι ρυθμιστές. Το μυαλό τους το έχουν μόνο στις καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Etsi akribos einai filaraki. Mono kaloperasi htan kapoioi. Eutyxws o dimarxos tous esteile sto spiti toys me synoptikes diadikasies.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ..... ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;; ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ;;;;;;; Ο ΜΠΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ –ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ—ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Αμερικάνε. Μπράβο που αγωνίζεσε για το χωριό μας. Μόνο εσύ έμεινες να παλεύεις μόνος. Εύγε δήμαρχε για την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες τον αμερικανο καπου? να κανει μια τοποθετηση? να προτεινει κατι? αντε ρε σπιτια σας ολοι!!

      Διαγραφή
  5. Επιτέλους και ένας δήμαρχος που ασχολείται με τους Προμάχους. Πεταμένους μας είχαν τόσα χρόνια. Ρίχνανε λεφτά σε άχρηστες παρεμβάσεις και από ουσία μηδέν. Περίπου 200 χιλιάδες έδωσαν επί βέσκου για το σπίτι παιδιού ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί εκεί το νηπιαγωγείο επειδή απαγορεύεται λόγω του ότι υπάρχει βενζινάδικο σε μικρή απόσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pou ta ides ta erga vre kefala pio petamenoi apo pote eimaste twra.

      Διαγραφή
    2. μεσα στην κριση εχει κανει πολλα πραγματα αυτοσ ο δημαρχοσ. οποιοσ δεν το βλεπει ζει αλλου και δεν καταλαβαινει σε τι σημειο εχει φτασει η χωρα μασ

      Διαγραφή
  6. ESEIS SE ALLO XWRIO ZEITE MALLON,KAI TA ERGA TA KANETE STIS AVLES SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΑΝΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

      Διαγραφή
  7. ο βεσκοσ ειχε τα αρχιδια βρηκε λεφτα ανακαινησε το κτηριο δεν προλαβε να το λειτουργηση. Γιατι θα εβρισκε τροπο και να το λειτουργηση.Εσεις που να τα βρειτε τα γκατς να το λειτουργησετε,αφου τζαμπα παντελονια φορατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνενοειθειται πρωτα που θα βρειτε τα λεφτα,κ.Γεωργιου και κ.Μπινο και να μην νομιζεται οτι κοροιδευεται τους γονεις. Αυτοι σας βγαλανε αυτοι θα σας πανε σπιτια σας. Ο χατζηγιαννιδης τους ειπε την αληθεια λεφτα δεν εχει κοιταξτε να πανε τα παιδια στο σπιτι παιδιου και μην ψαχνετε πολλα ο Γεωργιου σας λεει ψεματα. Γιαυτο αναγκασε τους γονεις να στραφουν αλλιως, δεν μας δουλευεις σταυρο σε χορευουμε σε οποιον ρυθμο θελουμε και σου βαραμε και το ντεφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΚΙΟΥΜΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΡΑ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
  9. O XATZHΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΠΤΕΙ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΑΡΑ ΞΥΣΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕς ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΟΝΤΟς ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ας το κανει τοτε. οχι μονο πολυλογιεσ στο φεισμπουκ. αν μπορει ο χατζηγιαννιδησ και ειναι τοσο μαγκασ που να παρακαμπτει τις νομοθεσιεσ ασ το πραξει. αντιδημαρχοσ ειναι ετσι και αλλιωσ. ιδου η ροδοσ.............

      Διαγραφή
    3. Το βενζινάδικο που βρίσκεται στα 10 μέτρα από τον φραχτη αρχικά και οι προδιαγραφες του χώρου . Σαφώς και προσωπικά πιστεύω όμως πέρα από αυτά το συγκεκριμένο κτήριο θα ήταν πολύ ωραία λύση!!
      ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ. . . .

      Διαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.

      Διαγραφή
    2. και εγω γονιος ειμαι και ημουν στην συναντηση και συμφωνησαμε. μην λεμε και οτι θελουμε 1.58. εσυ σιγουρα γονιοσ δεν εισαι. νονος μπορει............

      Διαγραφή
    3. ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
  11. gia osoys theoroun oti den ginetai tipota sto xwrio... 35.000 eyrv einai liga gia to nipiagwgio mas?? sthn mouxla eimastan tosa xronia. aytoi poy dioikhsan paliotera as ekanan pio prosektikes epiloges an itan mages.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑNEVAZI AYTH THN FVTOGRAFIA ME THN MOYXLA STOYS TOIXOYS KAI TH MAS LEEI OTI MOLIS TO BAPSEI H MOYXLA 8A FIGI KAI 8A ER8O EGW NA VGOUME FOTOGRAFIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θες να κανει ρε μεγάλε…;;; Να χτίσει καινούριο σχολείο;; Μας δουλεύεις;;;;

      Διαγραφή
    2. na ftiaxei kainoyrgio sxolio to dikaioyte to xwrio me tosa paidia .me tosa ktiriaka problimata den eprepe oute na to skeftete

      Διαγραφή
    3. ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ 2:01............................

      Διαγραφή
    4. ρε 1.40 αλλαξε λαδια στο αλυσοπριονο και πανε κοψε κανα παρανομο γιδι α γιδι

      Διαγραφή
  13. 35 xiliades einai poly liga giati an meinei xaivani to paidi soy mesa stin moyxla gia pente wres tin hmera to asma pou tha apoktisi tha to exei mia zwh.kai den tha tou ftanoun ta 35 xiliarika na ginei kala katalaves?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΓΡΑΦΕ ΣΤΑΥΡΕ ΓΡΑΦΕ . ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κτιριο 70 χρόνων δεν πρέπει να είναι σχολείο πρεπει να γινει μουσειο παλιοκαραγκιοζηδες μας λετε και τι ειπαν οι γονεις στην συναντηση.Δεν ντρεπεστε που αυτο το κτιριο γκρεμισμα θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News