Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η πλακόστρωση των πεζοδρομίων γύρω από το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας

Ξεκίνησε σήμερα η πλακόστρωση των πεζοδρομίων γύρω από το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τα έργα της η Δημοτική Αρχή, η οποία το τελευταίο διάστημα υλοποιεί σημαντικά έργα που βελτιώνουν την εικόνα της έδρας του Δήμου μας, της Αριδαίας.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε σήμερα η πλακόστρωση των πεζοδρομίων γύρω από το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου "Αναβάθμιση Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας" προϋπολογισμού 40.000 ευρώ. Το έργο εκτελείται με προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επίσης έργα όπως Αγροτικής Οδοποιίας ύψους 500.000 ευρώ , η Ύδρευση της Αριδαίας από Σωσάνδρα, η γέφυρα της Μηλιάς, έργα στο Δημοτικό Σχολείο Μεγαπλατάνου και άλλα. Σημαντική και ουσιαστική η συνεργασία με την αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αηδονά».

5 σχόλια:

  1. σαραντα χρονια απ τα ποιο κεντρικα σημεια και κανενας αθεοφοβος δεν εκανε τιποτα, τι να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά να μαζέψουν και τα αδέσποτα για να μην υπάρχουν ακαθαρισιες γιατι αυτο που φενεται ειναι οτι ο κύριος δήμαρχος δεν εχει καταλάβει οτι και η καθαριότητα κανει την πόλη ομορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια καλοπροαίρετη παρατήρηση. Τα πεζοδρόμια στο πλάι του γυμνασίου , βόρεια πλευρά, είναι πολύ ψηλά και όταν ανοίγεις την πόρτα στο αυτοκίνητο πιάνει στο σκυρόδεμα. Μήπως έπρεπε να τα κατεβάσουν λίγο. Τώρα με τις πλακες πεζοδρομίου τα κάνουν ακόμα ψηλότερα. Δεν θα ανοίγουν καν οι πόρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρίξουμε άσφαλτο για να ανοίγεις ευκολότερα την πόρτα σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News