Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πανεπιστήμιο Πάτρας: 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια ακριβώς εργασία!

Οι φοιτητές τιμωρήθηκαν για την αντιγραφή

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά 106 φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας παρέδωσαν την ίδια εργασία για το μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα», την οποία προφανώς θα είχαν αγοράσει.

Οι φοιτητές τιμωρήθηκαν για την αντιγραφή από τη γενική συνέλευση του τμήματος με αποκλεισμό τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι φοιτητικές παρατάξεις αντέδρασαν στηρίζοντας του φοιτητές και μιλώντας για υπερβολική τιμωρία.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ετάχθη κατά της απόφασης, όπως και, κατά πληροφορίες, η ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζήτησε οι 106 να αποκλειστούν μόνο από το επίμαχο μάθημα και όχι από όλα. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Πατρών φέρεται να αποδοκιμάστηκαν για τη στάση τους από τοπικούς παράγοντες και βουλευτές των μητρικών κομμάτων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή», η στάση των φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Πάτρα εξόργισε τα υψηλά κλιμάκια της ΝΔ, ενώ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κωνσταντίνος Δέρβος, «άδειασε» τα μέλη της παράταξης στην Πάτρα, λέγοντας πως είναι αυτονόητο και δεδομένη θέση ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News