Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Εξαιρετικός ο Αλμωπός στο φιλικό με τον Άρη

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Χαμόγελα αισιοδοξίας προκάλεσε ο Αλμωπός με την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στον ιστορικό Άρη, που είναι ένα από τα φαβορί της Football League για την άνοδο στην Super League.

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη σκόρπισαν χαμόγελα στους φιλάθλους τους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού παρά την ήττα και παρόλο που βρίσκονται στην μέση της προετοιμασίας, έχοντας βαριά πόδια, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής, ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά που αγωνίζονταν ουσιαστικά οι βασικοί.

Ο τερματοφύλακας Μένιος ήταν σταθερός, Πετρόφ και Σαμαρόπουλος έδειξαν ένα δυναμικό αμυντικό δίδυμο, με κάτι θέματα στο ψηλό παιχνίδι, αφού ο Αλμωπός δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ του με κεφαλιές από το κέντρο της άμυνας, είναι κάτι που σίγουρα θα δουλευτεί από τον Γιώργο Τυριακίδη και θα βελτιωθεί. Οι δύο νεαροί μπακ, Κιουλτσόπουλος και Αναστασιάδης έδειξαν πως το μέλλον είναι όλο δικό τους. Ο αρχηγός Γιώργος Ελευθεριάδης μαζί με τον Πετρίδη έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο στα αμυντικά χαφ ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας μπροστά τους σαν δεκάρι τον Λάζαρο Ελευθεριάδη που ήταν πολύ κινητικός, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Άρη, με μόνο μελανό σημείο της εμφάνισης του την κακή εκτέλεση πέναλντι. Στην επιθετική τριάδα αυτός που ξεχώρισε και άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο Σενεγαλέζος πανύψηλος επιθετικός Κριστιάν Μεντί ο οποίος έκανε άνω κάτω την άμυνα του Άρη κερδίζοντας το χειροκρότημα όλου του γηπέδου. Στα εξτρέμ ο σκόρερ Χαρίσης ήταν πολύ καλός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ ο έτερος έξτρεμ Μεντής έδειξε λίγο έξω από τα νερά του.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Αλμωπός μπορεί να ελπίζει για το καλύτερο στις επίσημες υποχρεώσεις του. Πολλά μπράβο αξίζουν και της διοίκηση του Αλμωπού για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού, που έφερε ουσιαστικά την ομάδα της Αριδαίας στην αθλητική επικαιρότητα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News