Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Βίντεο-σοκ: Ο ξυλοδαρμος του άτυχου Αμερικάνου στη Ζάκυνθο

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου καταγράφει όλη τη σκηνή της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού Μπακάρι Χέντερσον.

Στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Πρώτο Θέμα φαίνεται καθαρά ο Μπακαρί έτρεχε για να ξεφύγει από τους διώκτες του. Ωστόσο έξω από ένα κατάστημα δέχεται μια κλωτσιά από έναν άνδρα κι πέφτει πάνω σε ένα όχημα.

Αμέσως τον περικυκλώνουν πάνω από 10 άτομα και του επιτίθενται με άγριο τρόπο χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιδράσει.

Όταν οι δράστες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει πια τις αισθήσεις του σταματούν και αργότερα κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει ενώ σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ασθενοφόρο, αλλά ο 22χρονος είναι ήδη νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News