Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο Ερντογάν προκαλεί: Η Ελλάδα κρύβει τους τρομοκράτες

Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία

Μέτωπο ανοίγει ξανά ο Σουλτάνος με ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Γερμανία και Ελλάδα λίγο πριν την επίσκεψη της Δευτέρας σε Αθήνα και Θράκη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές» αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξή του ο Ερντογάν όπως μετέδωσε χθες ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Προκαλεί επίσης μιλώντας για ναζιστικές μεθόδους ορισμένων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί απαγόρευσαν την προεκλογική εκστρατεία Τούρκων πολιτικών. «Ορισμένες χώρες της ΕΕ, στην ιστορία, στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές εφαρμογές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου».

«Αμερικανοί αξιωματικοί και στρατιώτες κινούνται μαζί με μία τρομοκρατική οργάνωση. Η Αμερική δυστυχώς τους έχει δώσει μεγάλες ποσότητες όπλων» λέει για τους Κούρδους, ενώ κατηγόρησε και την Ε.Ε. για τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News