Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πρωταθλητής στη συνείδηση των φίλων του μπάσκετ ο ΦΟΑ

Σίγουρα ο ΦΟΑ είναι πρωταθλητής στην συνείδηση τψν φιλάθλων και μόνο μπράβο αξίζουν όλοι οσοι είχαν ενεργό ρόλο σε αυτή την ιδέα που λέγεται ΦΟΑ

Εντυπωσίασε με την φετινή του πορεία ο ΦΟ Αριδαίας που έχασε την άνοδο στην Γ Εθνική 4" πριν λήξει ο τρίτος δραματικός τελικός στην κυριολεξία μετα από ομηρικές μάχες με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας που είχε δεκαπλάσιο μπάτζετ απο αυτο του ΦΟΑ.

Η ομάδα της Αριδαίας βασιζόμενη σε αθλητές απο την Αλμωπια έπαιξε θεαματικό μπάσκετ καθολη την διάρκεια της σεζόν δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έκανε ο Παναγιώτης Βατσης έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του Γιώργου Αποστολίδη που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα.

Μπορει το όνειρο να χάθηκε στου δρόμου τα στενά ωστόσο αυτό που έμεινε ήταν ο γενικός ξεσηκωμός των φίλων του μπάσκετ της Αλμωπιας που κατέκλυσαν το κλειστό της Αριδαιας αλλα και η εκστρατεία στον τρίτο τελικό της Βέροιας.

Σίγουρα ο ΦΟΑ είναι πρωταθλητής στην συνείδηση τψν φιλάθλων και μόνο μπράβο αξίζουν όλοι οσοι είχαν ενεργό ρόλο σε αυτή την ιδέα που λέγεται ΦΟΑ.

Δείτε παρακάτω το ροστερ της ομάδας:

Προπονητής:
Βάτσης Παναγιώτης

Αθλητές:
Μπεγλόπουλος Σταύρος
Αμπάρης Γιώργος
Μακρόπουλος Δημήτρης
Στρέπκος Πέτρος
Παπαβραάμ Θέμης
Τοπαλίδης Θεόδωρος
Αβραμίδης Γιώργος
Τζάτσης Δημήτρης
Σαμαρτζίδης Μάριος
Κανονίδης Γιώργος
Κανονίδης Γιάννης
Αργυρός Άκης
Αμανίδης Παντελής
Ζέρζης Δημήτρης
Τόπκας Χρήστος
Υποδηματόπουλος Ιωσήφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News