Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Δημήτρης Πασόης: «Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός! Το τι θα κάνουμε το αποφασίζουμε μόνο εμείς!»

"Δηλώνουμε ότι ο μοναδικός μας κριτής είναι ο λαός της Αλμωπίας και μόνο αυτός. Το τι θα κάνουμε, το αποφασίσαμε και θα το αποφασίζουμε μόνο εμείς"

Απαντήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» κ. Δημήτρη Πασόη με αφορμή τη συμμετοχή του ίδιου και της κ. Δέσποινας Καλδερεμτζή στην τελευταία Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

«Αυτή η Συνεδρίαση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον τοπικό Τύπο, με ολιγόλεπτα ρεπορτάζ ή και ατυχή άρθρα.

Θέλω να διευκρινήσω και να δηλώσω προς πάσα κατεύθυνση:

Είμαστε μια αυτόνομη και υπεύθυνη Δημοτική Παράταξη, με δημοκρατική λειτουργία, με διαφοροποιήσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις σε σημαντικά θέματα. Αλλά στο τέλος με σύνθεση απόψεων και όταν χρειαστεί γινόμαστε μια γροθιά. Και το αποδείξαμε αυτό.

Αυτή η Δημοτική Ομάδα λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και δεν γίνεται δεκανίκι κανενός. Ούτε της παραπέουσας Δημοτικής Αρχής, ούτε καμιάς άλλης δημοτικής κίνησης ή ομάδας.

Κρίναμε για τη χθεσινή Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ότι για το καλό του Δήμου και των δημοτών θα έπρεπε να συμμετέχουμε και συμμετείχαμε.

Δηλώνουμε ότι ο μοναδικός μας κριτής είναι ο λαός της Αλμωπίας και μόνο αυτός. Το τι θα κάνουμε, το αποφασίσαμε και θα το αποφασίζουμε μόνο εμείς».

4 σχόλια:

  1. έλα ρε Πασοη .φτανει .Ασε τον Μιχάλη να ηγηθεί ο μόνος που αξίζει .Εσυ πλέον κατάντησες η τελευταία τρύπα της φλόγερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε Πασοη, αλλωστε ο Μιχαλης ξερει και ταβλι και πρεφα ενω εσυ?

      Διαγραφή
  2. Σωστος, μπραβο Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΠ ΤΑ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News