Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κατασκευή τσιμενταύλακα στη Φιλώτεια: Υλοποιήθηκε άλλη μια «αυτονόητη» παρέμβαση που δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΩΤΕΙΑ - ΛΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατασκευή τσιμενταύλακα σε κεντρικό σημείο της Φιλώτειας, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Πρόκειται για ένα έργο που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, καθώς με κάθε κακοκαιρία προκαλούνταν πλημμύρες και καταστροφές σε σπίτια.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος 2015 και το κόστος του ανέρχεται σε 7.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Υλοποιήσαμε άλλο ένα έργο απ’ αυτά που πολλοί θεωρούν “αυτονόητα”. Είναι τα λεγόμενα “αυτονόητα” που δυστυχώς δεν ήταν ποτέ δεδομένα για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής. Για χρόνια ολόκληρα προκαλούνταν σοβαρές ζημιές κάθε φορά που έβρεχε. Εμείς με την παρέμβασή μας δώσαμε λύση». 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News