Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Πως αλλάζουν οι καιροί... Ο Βέσκος συμπαραστέκεται τώρα στον Πασόη! Ας θυμηθούμε τι έλεγε ένα χρόνο πριν ως Αντιπρόεδρος των Λουτρών!

O κ. Βέσκος τον Απρίλιο του 2016 (ακριβώς ένα χρόνο πριν) τότε που είχε τη θέση του Αντιπροέδρου των Λουτρών, είχε κατακεραυνώσει τον κ. Πασόη, ενώ και ο πρώην Δήμαρχος τον είχε χαρακτηρίσει με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο «περιπατητή στα Λουτρά μόνο για τον μισθό»

«Τα πάντα ρει» είχε πει ο Ηράκλειτος, θέλοντας να τονίσει ότι τα πάντα μεταβάλλονται. Αυτή η ρήση είναι πάντοτε επίκαιρη ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την πολιτική.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις μας στέκονται οι σχέσεις του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Δημήτρη Βέσκου με τον πρώην Δήμαρχο και νυν επικεφαλή της μειοψηφίας κ. Δημήτρη Πασόη.

Ο κ. Βέσκος κατά την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου βγήκε από τα ρούχα του όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης κατηγόρησαν τον κ. Πασόη για ζητήματα της προηγούμενης Δημοτικής Περιόδου και ζήτησε μάλιστα να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου.

Βέβαια, ο ίδιος ο κ. Βέσκος τον Απρίλιο του 2016 (ακριβώς ένα χρόνο πριν) τότε που είχε τη θέση του Αντιπροέδρου των Λουτρών, είχε κατακεραυνώσει τον κ. Πασόη, ενώ και ο πρώην Δήμαρχος τον είχε χαρακτηρίσει με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο «περιπατητή στα Λουτρά μόνο για τον μισθό».


Ο χρόνος τελικά είναι ο καλύτερος γιατρός, ειδικά όταν υπάρχει κοινός στόχος…

18 σχόλια:

  1. Μηπως όμως δικαιωθηκε ο πασοης και ηταν οντως περιπατητή στα Λουτρά μόνο για τον μισθό;;;;; Να τα λεμε και αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και επειδή «Τα πάντα ρει» μάλλον σύντομα και άλλοι θα έχουν την ίδια συμπερηφορά με τον κ. Βέσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ……
    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκει να μην καταργηθει και η πυροσβεστικη…
      Χαχαχαχαχαχαχα….

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλό φιλαράκι........
      Πάρα πολύ καλό.....
      Έκλαψα....

      Διαγραφή
  4. ου να μου χαθητε πολιτικοι της δεκαρας, λαε τσακισε τους, βρωμια δυσωδια και εξεφτελισμος, ου να μου χαθητε κομπογιανητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα ρε Βέσκο. Σε στηρίξαμε πάλι ειπαμε μια ευκαιρία ακόμα. Όμως δεν αξίζεις. Για λύπηση εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”. ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφοδέλτιο ανάγκης είχε γίνει.Όποιον μπορουσε μάζευε.Λογική εξέλιξη δεν είναι αυτή?Για να βγεις δήμαρχος έχεις μαζι σου και κάποια θεριά που μετά δύσκολα συμαζεύονται.Προτίμησες Τσιμιτσιρίδη ? θα έχεις το κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι και θεριο ο Βεσκος.Μια ακινδυνη σαυρα ειναι.Απλως οταν εχει φωτα πισω του η σκια του μοιαζει με δρακο.

      Διαγραφή
  8. ΒΕΣΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ;; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ;;; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΡΕ;;; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΔΕΥΑ;;;; ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνέχεισε να τους πονάς βεσκο!!Το Λουτράκι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ… ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ;;;;; Ο ΒΕΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΥΠΟΜΟΝΗ…

      Διαγραφή
  10. Το κίνημα ξεκινάει:: Θέλουμε πίσω την δημοτική αστυνομία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News