Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Από την επόμενη εβδομάδα συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις κεντρικών δρόμων της Αριδαίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σύσκεψη με εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας που κατασκευάζει το αποχετευτικό δίκτυο της Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πορεία των εργασιών, ενώ ο Δήμαρχος ζήτησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Η ανάδοχος εταιρία από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η προεργασία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και από το σημείο που ξεκίνησαν οι εκσκαφές και την αμέσως επόμενη εβδομάδα (από τις 8 Μαΐου) θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις για να αποκατασταθεί ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου και να αποφευχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα όποια προβλήματα προκύπτουν.


Παράλληλα, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γεωργίου τόνισαν πως η Τεχνική Υπηρεσία επιβλέπει καθημερινά την πορεία των εργασιών, ενώ σημείωσαν ότι ολοκληρώνεται η τροποποίηση της μελέτης που αφορά στην προστασία του ποταμιού που περνά κάτω από την Αριδαία, καθώς επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι μελλοντικά να αξιοποιηθούν και να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

7 σχόλια:

  1. Το συπερασμα που βγαινει ειναι οτι:ο δημαρχος ζητησε συγκεκριμενο χρονοδιαγραμα και η απαντηση ηταν"αλλα λογια να αγαπιομαστε"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την καθίζηση που έγινε απέναντι απο το γήπεδο, μπροστά στα γραφεία του < Αρριδαίου >,ουτε λόγος ε?
    Και φυσικά δεν θα ηταν άξια αναφοράς, αν όπως λέγανε κάποιοι ότι σωλήνες και βαρος δεν γίνεται πανω σε άμμο η σε ελαφρύ υπόστρωμα.
    Και να που βγήκανε σωστοί.
    Αντ αυτού το κλεισανε όπως όπως, και όχι μονο αυτό, αλλα ριξανε και άσφαλτο απο πάνω.
    Τι έχουν να πούνε γι αυτό οι υπεύθυνοι της εταιρείας και του δήμου?
    Να περιμένουμε και άλλες τέτοιες < καλοτεχνιες > ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως έχω τη γνώμη ότι η αποκατάσταση γίνεται όχι και τόσο όσο θα έπρεπε. Στο κέντρο πχ είναι σωστή η αποκατάσταση; Δήμαρχε πρόσεξέ το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να άρχίσουνα από εκεί που ξεκίνησαν πέρύσί το Μάιο και όχι μόνο να κοιτάνε το κέντρο. Ένα χρόνο τώρα είμαστε μέσα στη σκόνη. Δε πάει άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αλήθεια, πάντα αποκαλύπτεται, έστω κι αργά,καταμαρτυρώντας την προχειρότητα κι ανοργανωσιά, -όχι τόσο τη αναδόχου εταιρείας-, παρά όσον αφορά την Δημοτική Αρχη και του υπευθύνου αντιδημάρχου. Η Αριδαία, κι οι Δημότες, υποφέρουν, εισπνέοντας δισεκατομμύρια κόκκων σκόνης και παθογόνων μικροοργανισμών. Την ίδια περίοδο που ορισμένοι φιλαρέσκα επέμεναν στην λήψη φωτογραφιών. Η Αριδαία κατήντησε ανασκαμένη πόλη, έχοντας καταστραφεί το οδικό δίκτυο. Η τραγικότητα επικεντρώνεται σε ευαίσθητα κομβικά σημεία, -όπου δημοσιογράφοι καταφέρονταν κατά παλαιοτέρων δημάρχων-, για την επικινδυνότητα τους. Σήμερα επικρατεί πέπλος μαύρης σκιάς-σιωπής για τα ίδια σημεία, τα οποία καίτοι κατασκευάσθηκαν με χιλιάδες ευρώ δαπάνες, παρουσιάζουν εικόνα εγκαταλελειμένης καταστροφής. Χλευασμός και σαρκασμός, από των Αρχών, θύμα του ο Πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα στενά τι θα γίνουν θα μας φαει η μαρμάγκα στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη σύσκεψη η υπηρεσία ενημέρωσε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο ότι οι ποσότητες της ασφάλτου δεν θα φτάσουν για όλα τα σκάμματα αφού τα κάνουν όλα μεγαλύτερα; Μεγαλύτερα σκάμματα άρα περισσότερα τετραγωνικά άρα θα φτάσουν τα τετραγωνικά της ασφάλτου που έχει η μελέτη; Απλά πράματα. Και μετά θα κάνουν α μπε μπα μπλόμ για να διαλέξουν ποιους δρόμους θα ασφαλτοστρώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News