Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πανεδεσσαικος - ΦΟΑ 70 - 76: Στον τελικό η ομάδα της Αριδαίας

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (αποβολές, τραυματισμοί κτλ) η ομάδα του Παναγιώτη Βατση έδειξε μεγάλη ψυχή

Παλικαρίσια πρόκριση για τον τελικό των πλαιη οφ όπου θα αντιμετωπίσει τομ ΑΟΚ Βέροιας πήρε ο ΦΟ Αριδαίας επικρατώντας μέσα στην Έδεσσα του Πανεδεσσαικου με σκόρ 76-70 μετά απο μεγάλη μάχη.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (αποβολές, τραυματισμοί κτλ) η ομάδα του Παναγιώτη Βατση έδειξε μεγάλη ψυχή και εφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα και έχει μπροστά του την μεγάλη πρόκληση έχοντας πάντως στην σειρά των τελικών το μειονέκτημα της έδρας.

Διαιτητες Σαρακενιδης - Χρυσαφης.

Οι συνθέσεις

Πανεδεσσαικος (Σταυροπουλος): Πετκος 10 (2),Χατζηχαρισης 15 (1), Ιωσηφιδης 14 (2), Καραισαριδης, Θεοδώρου 9, Γιαννουλτσης 7 (1), Ξυλουργιδης, Τσαμης 4, Τοτλης 2, Κληντσαρης 3 (1), Ντουλαβερης 6.

ΦΟΑ (Π. Βατσης): Αβραμιδης 22 (6), Μπεγλοπουλος 12 (2), Μακροπουλος 18 (1), Τοπκας, Αργυρος, Τοπαλιδης 18 (1), Σαμαρτζιδης, Ζερζης, Στρεπκος 6, Αμανιδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News