Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Συνεχίζεται η διαμόρφωση της εισόδου της Αριδαίας

"Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας"

Συνεχίζεται η κατασκευή του έργου διαμόρφωσης πεζοδρομίων επί της οδού Ξενιτίδη (δρόμος Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας), ένα έργο που υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας και πρόκειται να αλλάξει την εικόνα της πόλης και να της δώσει νέα πνοή.

Κι εμείς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας. Και φυσικά, παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των εργασιών.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας






7 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑ ΕΡΓΑ; ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ GOOGLE (ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ) ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτείνω να μην ενδιαφερομαστε ΜΟΝΟ για τους επισκέπτες της Αριδαίας, υπάρχουν και οι κατοικοι. Πεζοδρομιο στην έξοδο ίσως ειναι απαραίτητο οταν οι περισσότεροι κάτοικοι χρησιμοποιούν το όχημα τους για απόσταση 50 μέτρων. Πιο χρήσιμο θα ήταν 1-2 συγχρονες και καθαρες παιδικές χαρες μιας και καλοκαιριαζει. Φιλικά και καλοπροαιρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραια τα πεζοδρομια κ η διαμορφωση των κοινοχρηστων χωρων,εχουν λαβει υποψη τους να αφησουν υποδοχες για τα ομβρια υδατα? η θα περναμε οταν βρεχει και θα κανουμε θαλλασιο σκι με τα αυτοκινητα οπως σε κατι αλλα πεζοδρομια του ανατολικου περιφερειακου, στο δασακι που το νερο λιμναζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΕΡΝΟΥΝ. ΣΤΕΝΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε Μπίνο δε σε ψηφίσαμε, ούτε στη συγκεκριμένη γειτονιά μένουμε, ούτε πως βρήκες χρήματα και κάνεις αυτό το έργο, αλλά μπράβο σου .Πραγματικά μπαίνοντας είναι η είσοδος της πόλης.Ε ναι ρε παιδια χρειαζόταν μια καλύτερη όψη.Άντε με το καλό τώρα και μια λύση με τα κοπάδια των αδέσποτων και η αριδαία θα συνεχίσει τα βήματα προόδου στην εικόνα της.Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News