Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε η αποκατάσταση των δρόμων στο κέντρο της Αριδαίας

Θα είναι καλό κατά τη διάρκεια των εργασιών να αποφεύγουν οι οδηγοί τη στάθμευση στην παραπάνω τοποθεσία, για την καλύτερη απόδοση των συνεργείων

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στα πλαίσια του έργου κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιούνται εργασίες στο κέντρο της Αριδαίας και συγκεκριμένα επί της οδού Λοχ. Πασσιά, ενώ τις επόμενες μέρες θα πέσει και άσφαλτος.

Εντός της εβδομάδας θα συγκαλέσουμε Δημοτικό Συμβούλιο με στόχο να αποφασίσουμε την επιστροφή της λαϊκής αγοράς στη θέση της πριν από το Πάσχα, όπως έχουμε δεσμευτεί.

Θα είναι καλό κατά τη διάρκεια των εργασιών να αποφεύγουν οι οδηγοί τη στάθμευση στην παραπάνω τοποθεσία, για την καλύτερη απόδοση των συνεργείων.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας










28 σχόλια:

  1. Δημαρχε το είπες και το έκανες σε παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να σκεπαστούν και άλλοι δρόμοι για να γλιτώσουμε λιγη σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναγυρίστε την πόλη πίσω,στην εποχή του μεσαίωνα που μάλλον εκεί της αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου θες τν πολη στν μεσαιωνα τι ψαχνεις τν ασφαλτο τοτε? Ας τν αφησουν με τις τρυπες οπως ηταν παλια

      Διαγραφή
  4. Αλλοι δρομοι εχουν προτεραιοτητα. τα καλα και συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Βλακακο αυτο λεει το σχεδιο αυτο κανουν, ποιος δεν θελει βλακακο να γινουν ολα τελεια, αλλα χρημα γιοκ.

      Διαγραφή
    2. Ο άνθρωπος σου λέει οτι θα γίνουν μπαλώματα και έχει δίκιο και συ τον λες βλακάκο, άραγε εσύ τι είσαι ; Εσύ λες οτι δεν υπάρχουν λεφτά, τότε τα έργα πως γίνονται ; Μάλλον τα πληρώνεις εσύ !

      Διαγραφή
    3. Ο αλλος απλα ειπε μια αποψη κ εσυ τν λες 'βλακακο' μπραβω ηθος 5:11

      Διαγραφή
    4. βλακακο 6.19 τιναξε το πουλι σου γιατι λερωνεσε, τα εργα βλακακο εχουν Χ κοστολογιο, βλακακο τα χρηματα ειναι γι αυτο και γι αυτο βλακακο, καταλαβες ηλιθιε βλακακο; και εγω βλακακο θαθελα πεζοδρομια παρκα και αεροδρομια, αλλα βλακακο δεν γινετε, ακους βλακακο;

      Διαγραφή
    5. Βλακακο 8.53 αν δεν υπαρχουν ρα χρηματα δεν ξεκινας ενα τοσο δαπανηρό εργο καταλαβες βλακακο;Απο την στιγμη που το ξεκινησαν παει να πει βλακακο οτι εχουν τα χρηματα και για την αποκατασταση των δρομων που εσκαψαν βλακακο ε βλακακο

      Διαγραφή
    6. τι νά σου πώ ρε 9.03, αλλα σού λέει ο τύπος αλλα καταλαβαίνεις, νερό εχεις στό μυαλό σου?

      Διαγραφή
    7. Βλακακο 10.06 όταν δεν έχεις επιχείρηματα απλά το βουλωνεις!!

      Διαγραφή
    8. χα..χα.. εμαθες το βλακακο 11.01? μαθαινεις γρηγορα γιδαρα, αντε σε περναω στην αλλη ταξη

      Διαγραφή
    9. Βλακακο 11.37 βουλωνε λέμε

      Διαγραφή
    10. Τι να μου πεις 10.06;Δηλαδη ξεκιναω ανακαινιση στο σπιτι μου και μετα αντι να φτιαξω τοιχους και παραθυρα σωστα βαζω χαλια λογικο ε;Δεν την ξεκιναω κυριε 10.06 την ανακαινιση θα βρω τα λεφτα και μετα βλεπω τι κανω κατανοητο;

      Διαγραφή
    11. ρε 3.15 τι δεν καταλαβαινης?το εργο ειναι για συγκεκριμενα πραγματα, ρε ακομα κ ενα παιδι πεντε χρονων θα καταλαβαινε τι λεω, γι αυτο κανε μου μια χαρη, φωναξε μου ενα παιδι πεντε χρονων.

      Διαγραφή
    12. Κυριε βαφειαδη γιατι δεν αναρτησατε το σχόλιό μου για τον 4.29 επειδη εβρισα;Θα το θεσω λοιπον κοσμια ενηλικε 4.29 τι λεει αυτό το σχεδιο για την αποκατασταση των δρομων μετα τα εργα;Λεει μηπως επειδη δεν υπαρχουν χρηματα βαλτε ενα μπαλωμα και με την πρωτη.βροχη ας γυρισει στην αρχικη του κατασταση;δηλαδη ερειπιο;Η.απορία ενος 5χρονου.Αν γινεται 4.29 να μιυ το πεις με απλα λογια μη χρησιμοποιησεις την πανεπιστημιακες γνωσεις σου.

      Διαγραφή
  6. δεν θα επρεπε να μας ρωτησεις και εμασ για το παζαρι δημαρχε ? μας καθαρισες τα χριστουγενα να φιγουμε αρων αρων μια εβδομαδα πριν τις γιορτες και τωρα παλι μεγαλη εβδομαδα να γιρισουμε για να κανεις το χατηρι καποιον πολυ λιγων? ναι να γιρισουμε παλι εκει αλλα οχι παλι πριν τις γιορτες εδω ακομα δεν μπορουν να μας βρουν μολις καναμε ενα κυκλο και την καλητερη εβδομαδα του χρονου παλι μας κανεις μανταρα σκεψου το λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τν ορθογραφία τν εκτέλεσες λες κ βάρεσες πέναλτυ.

      Διαγραφή
    2. σε πιστευουμε οτι εισαι παζαρτζης 5.43, αλλα μην ορκιζεσε κιολας χα..χα..

      Διαγραφή
  7. Μπαλοματα που με την πρώτη κακοκαιρία θα ξανά χαλάσουν!!Και εγώ ξέρω ποιον θα κυνηγήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ποιο μυαλό να σκεφτεί φιλέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε γιατί τα μπάζα του ο εργολάβος τα πετάει στα αναχώματα του ποταμού; Πρέπει δηλαδή να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες; Οι υπηρεσίες σου δεν ελέγχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σπαστό υλικό λατομείου που πρέπει να μπει από κάτω από την άσφαλτο πότε θα το ρίξουν? πάνω στο αμμοχάλικο θα ρίξουν την άσφαλτο, σε λίγους μήνες θα κάτσει όλη. Πολύ πρόχειρη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωρε φιλε μας ζαλισες τ αρ.... με τα σχολια σου, πολυ θεωρια ρε φιλε

      Διαγραφή
    2. Αμα ζαλίστικαν τα αρ.... σου με τόσα λίγα σχόλια μάλλον θα τα έχεις μικρά ή πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να τα διαβάζεις αφού ζαλίστικαν.

      Διαγραφή
  11. είναι πολύ αστείο να γίνεται κριτική σε κάθε σχόλιο που σχολιάζει την ταλαιπωρία που υπέστη όλη η Αριδαία.Δλδ πρέπει να είσαι ή αιρετός ή εγκάθετος ή τυφλός η βλαμένος για να μην έχεις αγανακτίσει. Διαλέγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News