Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μόνο με υπογραφή προσυμφώνου νέων μέτρων επιστρέφει η Τρόικα

Μόνο έτσι οι επικεφαλής του κουαρτέτου θα επιστρέψουν στην Αθήνα

Σε τέλμα βρίσκεται η διαπραγμάτευση καθώς παρά τις συζητήσεις δεν έχουμε οδηγηθεί πουθενά. Μάλιστα, η εφημερίδα «Τα Νέα» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δανειστές ζητούν από την κυβέρνηση και τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εφη Αχτσιόγλου και Γιώργο Χουλιαράκη να υπογράψουν άμεσα ένα προσύμφωνο με τους δανειστές για τα σκληρά μέτρα τα οποία θα πρέπει να νομοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση για συντάξεις, φόρους και αγορά εργασίας.

Μόνο έτσι οι επικεφαλής του κουαρτέτου θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να κλείσουν οι λεπτομέρειες στο StaffLevelAgreement, το οποίο η κυβέρνηση θεωρούσε μέχρι πρότινος σίγουρο στο χθεσινό Eurogroup.

Εναλλακτικά, χωρίς συμφωνία για τα μέτρα, το ρίσκο να επαναληφθεί το σκηνικό του 2015 βρίσκεται προ των πυλών και τα σχετικά μηνύματα, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, δόθηκαν με περισσή σαφήνεια στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News