Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Κι όμως υπάρχει το πρωινό που σε αδυνατίζει και σε χορταίνει ταυτόχρονα

Διαβάστε λεπτομέρειες

Οι συννεφιές και οι βροχές ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα μας επισκεπτόντουσαν, έτσι είναι άλλωστε ο Μάρτιος. Αυτό όμως εμάς δεν μας πτοεί καθόλου γιατί ξέρουμε ότι το καλοκαιράκι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα είναι εδώ και εμείς θα κάνουμε ηλιοθεραπεία και θα πίνουμε τα κοκτέιλ μας στα μπαράκια του νησιού.

Μέχρι τότε όμως εμείς συνεχίζουμε την εντατική προπόνηση και την υγιεινή διατροφή μας, προσθέτοντας μάλιστα στο διαιτολόγιο μας το παρακάτω πρωινό που εκτός από σούπερ χορταστικό σε αδυνατίζει κιόλας.

Να τι θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
1 κ.σ σπόρους τσία
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη μισή μπανάνα
1 ½ φλιτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα
1 κ.σ μέλι

Ανακατεύεις στο μπλέντερ το σπανάκι, μαζί με τους σπόρους τσία και το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτεις τη μπανάνα τα βατόμουρα και το μέλι και ανακατεύεις ξανά. Μόλις είναι έτοιμο σέρβιρε σε ένα μεγάλο μπολ και γάρνιρε από πάνω με φράουλες, αμύγδαλα, βρώμη ή ό,τι άλλο θέλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News