Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Γ. Κετικίδης για Βατοπέδι: «Αυτές οι πρακτικές σκοταδισμού κατέστρεψαν μια χώρα»

"Αυτές οι πρακτικές σκοταδισμού κατέστρεψαν μια χώρα, φερνοντας την κυβέρνηση ΓΑΠ που ξεκίνησαν τις μαύρες σελιδες του ΔΝΤ και της Τρόικας... και την κυβερνηση ΣυριζαΑνελ που κάνει πως κυβερνα"

Η ΝΔ για το Βατοπέδι: Δικαίωση της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν, επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει: Εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα.

Αυτές οι πρακτικές σκοταδισμού κατέστρεψαν μια χώρα, φερνοντας την κυβέρνηση ΓΑΠ που ξεκίνησαν τις μαύρες σελιδες του ΔΝΤ και της Τρόικας... και την κυβερνηση ΣυριζαΑνελ που κάνει πως κυβερνα.

Γιάννης Κετικίδης
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΟΔΕ Πέλλας

6 σχόλια:

  1. Τον Καραμανλη δε θελανε.δε βολευε σε μερικους..κακως παραιτηθηκε απο την ηγεσια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμετρητα τα σκανδαλα ολων,μη τους δικαιολογητε.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε να πιστέψουμε ότι είναι ορθό να δίνεται τίτλος ιδιοκτησίας με .....χρυσόβουλα κ ακόμα πιο ορθό να ανταλασει το ελληνικό δημόσιο την περιουσία του με.....λίμνη!!!!! Απλά σκεφτείτε-για όσους μπορούν-τι θα σήμαινε μια διαφορετική απόφαση του δικαστηρίου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολη μεσα έπρεπε να πανε ακου εκει αθώοι... για γέλια ειναι ολη. Πανηγυρίζει ο άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραμανλή θα λένε και θα ΚΛΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News