Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Γλέζος: O ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ψυχιατρείο

Ο Μανώλης Γλέζος αποκαλύπτει έναν διάλογο που είχε με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος αποκαλύπτει έναν διάλογο που είχε με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα προκαλεί αίσθηση, καθώς όπως λέει του είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «Χρειάζεται Ψυχιατρείο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Γλέζου έχει ως εξής:

«Συναντήθηκα πρόσφατα με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, η οποία παρά τις διαφορές απόψεων δεν πρόκειται ούτε να διαταραχθεί, ούτε να διαλυθεί. Είχαμε, λοιπόν, μια έντονη αντιπαράθεση απόψεων, η οποία με κατέπληξε.
Ο βασικός άξονας των απόψεών του φίλου μου ήταν ότι: «ο συσχετισμός των δυνάμεων» δεν επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Το ερώτημα που προκύπτει, αμέσως, είναι τότε γιατί δεν το δηλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό Λαό, παρά τον κοροϊδεύει;
Τι σχέση όμως έχει ο «συσχετισμός των δυνάμεων» με την διατήρηση του Καλλικράτη και του Καποδίστρια» που καταργούν το άρθρο 102&2 του Συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει τα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης; Ο φίλος μου μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ό,τι και η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ είναι λάθος. Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του. Εκτός και εάν ισχύει αυτό που φωναχτά σε διάδρομο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μου εξομολογήθηκε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημά μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αυτή τη πολιτική: «Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο»».

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδώρα Τζάκρη καί Ιωάννη Σηφάκη τό ακούτε; Γιά εσάς τό λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News