Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΕΠΣ Πέλλας

Ρεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και παρουσία πλήθους ποδοσφαιρικού και πολιτικού κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΕΠΣ Πέλλας στα Γιαννιτσά.

Η διοργάνωση είχε άρωμα από τις εκλογές της ΕΠΟ, αφού παρόντες ήταν πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Σωματίων όλης της χώρας, ο υποψήφιος πρόεδρος στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ κύριος Γραμμένος, όπως επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Μάκης Γκαγκάτσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κύριος Μηνάς Λυσάνδρου.

Παρόντες επίσης ήταν οι βουλευτές Πέλλας κυρία Τζάκρη και κύριος Σηφάκης, οι Δήμαρχοι, Αλμωπίας, Πέλλας και Έδεσσας, κύριοι Μπίνος, Στάμκος και Γιάννου, πολλοί ακόμα πολιτικοί που δραστηριοποιούνται στην Πέλλα, καθώς και παίκτες, παράγοντες και προπονητές.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κύριος Αστέριος Αντωνίου, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και μίλησε για το έργο που έχει γίνει στην ένωση επί προεδρίας του.

Τιμήθηκε ο εν ενεργεία διεθνής Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με καταγωγή από την Πέλλας Δημήτρης Πέλκας, ο κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου και επίσης η ΕΠΣ τίμησε για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πολλούς παλιούς αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές, καθώς επίσης και τους καλύτερους διαιτητές με βάση την βαθμολογία των παρατηρητών.

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης και το aridaia news ήταν παρόντες στην εκδήλωση και σας παραθέτουν το φωτορεπορτάζ.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News