Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τραγωδία: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι έπεσε πάνω του τηλεόραση

Βρέφος ενάμιση ετών, μεταφέρθηκε το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του άτυχου αγοριού από τον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο, στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τον χώρο με παρέμβαση της αστυνομίας.



Τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για κτύπημα του βρέφους από ηλεκτρική συσκευή (τηλεόραση) το οποίο και επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News