Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίζει για Πρόεδρο και Επιτροπές το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Πρόκειται για μία διαδικασία που ορίζεται από τον Καλλικράτη

Την Κυριακή το πρωί Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας με σκοπό την εκλογή Προεδρείου και μελών για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρόκειται για μία διαδικασία που ορίζεται από τον Καλλικράτη, καθώς βρισκόμαστε στο ήμισυ της Δημοτικής Περιόδου.

13 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.... ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΣΚΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΟΛΕΨΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ;;; ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΛΙ;; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Ο ΜΠΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥς ΤΥΠΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. Ο ΜΠΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΕΣΚΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΣΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΛΗΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως ειναι φιλε. ο βεσκος τα κανει ολα για δικο του πολιτικο συμφερον. καταλαβαινει οτι ειναι η τελευταια του τετραετια και τσουζει. ομως δεν εχει τα κοτσια να κοντραριστει στα ισα με τον μπινο. γιατι ο μπινος τους εχει για πρωινο. ο βεσκος εχει πολιτικο παρελθον. ας το αναλογιστει και ας κατσει στα αυγα του γθα να μπορεσει να φυγει με ψηλα το κεφαλι..............

      Διαγραφή
    2. πώς είναι δυνατόν νέα παιδιά να πηγαίνουν και να ταυτίζονται μαζί του; είναι δυνατόν αυτό; ας καταλάβουν ότι τους βάζει να παίζουν το παιχνίδι του ο ΒΕΣΚΟΣ. πάντα αυτό έκανε. ας ρωτήσουν τους συνεργάτες του επί Τάκη. τα ίδια και χειρότερα έκανε. και πάνε και ταυτιζονται με αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε κύριε Βεσκο. Να είσαι σιγουρος γι αυτό...... Πρόσεχε μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Καλή τύχη στα παιχνίδια σας και κυρίως σε εσένα τον ιδιο.......

      Διαγραφή
    4. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
    5. Βεσκο πάνε χέρι χέρι με τον σαμαντη και τον αλλο τον κατα φαντασιαν υποψήφιο δημαρχο. Προβλέψιμος είσαι πια. Καλή κατηφόρα. Η διαφορά με την εποχή του Τάκη ειναι οτι πλέον υπάρχουν τα μεσα εκείνα που μπορούν να ξεσκεπάζουν τα παιχνίδια σου. Δεν παίζεις πια χωρίς αντίπαλο όπως κάποτε,.....

      Διαγραφή
    6. Ξεσήκωσε το Μπατση, εκμεταλεύτηκε το θυμό του Ρώσση, τελευταία στιγμή παρεσυρε και τον Τόλη και τώρα χαίρεται αυτός και ο Σαμάντης. Μόλις τον βάλει απέναντι ο Μπίνος δε θα αντιδρασει καθόλου. Γιατί τόσο μπορεί.

      Διαγραφή
  2. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε γιατί τον έδιωξε απο τα Λουτρά; Δήμαρχε δε χρειάζεται να τον καλύπτεις άλλο . Στο κάτω κάτω πλέον είναι απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 3? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επαγγελματιες πολιτικ, χαθηκαν τα νεα παιδια στους προμαχους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους είδαμε κ τους ερασιτέχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EPAGELMATIAS EINAI O ANIPSIOS OI ALLOI POU KATIGOREITE EINAI VIOPALESTES.DEN EIDAME AYTON POY KATIGOREITE NA ALAZEI FOTO PTOFIL KAI NA PROVALEI ERGA ANIPARKTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 3 ΧΡΌΝΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News