Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΠΣ Πέλλας τίμησε τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και την κοινωνική του δράση

Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά την απονομή του βραβείου

Ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή μου, αποτελεί η βράβευσή μου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πέλλας για την πρόσφορα μου στο ποδόσφαιρο και την κοινωνική μου δράση. Ευχαριστώ το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Αντωνίου.

Γιώργος Τσιμτσιρίδης

1 σχόλιο:

  1. Ακέραιος χαρακτήρας μα πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ εύγε Δήμαρχε για τα πρόσωπα που στελεχώνουν την παράταξη σου. Τσιμτσιρίδη δεν με γνωρίζεις και δεν επιδίωξα να σε γνωρίσω ..... πλήν όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσφορά σου τόσο ως παιδαγωγού όσο και ως "κοινωνικού" προσώπου.... μακάρι να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τον ίδιο ζήλο για τον πολύπαθο Δήμο της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News