Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η πιο... επική οικογενειακή φωτογραφία όλων των εποχών - 500 συγγενείς πόζαραν μαζί

Η φωτογραφία που έγινε - εύλογα - viral ελήφθη με drone

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι, για πολλούς από εμάς, μια αγχωτική διαδικασία, ειδικά όταν αναγκαζόμαστε να περάσουμε αρκετές ώρες με άτομα που είτε έχουμε χρόνια να δούμε, είτε βλέπουμε συχνότερα απ' ό,τι θα θέλαμε.

Φανταστείτε λοιπόν πώς θα ένιωσαν τα 500 και πλέον μέλη μιας κινεζικής φαμίλιας, τα οποία συγκεντρώθηκαν πρόσφατα για να βγάλουν πιθανώς την... πιο επική οικογενειακή φωτογραφία όλων των εποχών.

Η φωτογραφία που έγινε - εύλογα - viral ελήφθη με drone, αφού ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να χωρέσουν στο πλάνο και τα 500 μέλη της οικογένειας Ρεν.


Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε μικρούς και μεγάλους να ποζάρει με φόντο τους βραχώδεις σχηματισμούς από βασάλτη, για τους οποίους είναι διάσημο το χωριό όπου εντοπίζονται οι ρίζες της «δυναστείας».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το εγχείρημα της οικογενειακής φωτογραφίας είναι κάτι που σχεδίαζαν οι Ρεν εδώ και δύο χρόνια, και χρειάστηκε εξαιρετικά καλός συντονισμός ώστε να γίνει τελικά πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News