Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα η μετεγκατάσταση του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Ευχαριστήριο μήνυμα

Η Προϊσταμένη, το διδακτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αριδαίας, ενημερώνουμε για την καθ’ όλα επιτυχή μεταφορά του Σχολείου μας με την έγκαιρη και άψογη διαδικασία εκτέλεσης όλων των απαραίτητων ενεργειών από την υπηρεσία μας, όλους τους αρμόδιους φορείς, διοικητικά και εκτελεστικά όργανα του Δήμου και εμπλεκόμενους γονείς χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν στη συγκεκριμένη πράξη.

Η Προϊσταμένη
Σκαρπάρη Τρυφωνία

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Ταγάρη Στεφανία

2 σχόλια:

  1. Εξυπηρετεί συμφέροντα ο κύριος Γεωργίου?????Γιατί δεν μπόρεσε να βρει χώρο και για το 5ο Νηπιαγωγείο που τώρα είναι στην θεση του 2ου???Για να δούμε αν θα υλοποιήσει την υπόσχεση του για μετεγκατάσταση και του 5ου σε νέο χώρο μετά το καλοκαίρι......Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυς λογος για το τιποτα. Ματαιοδοξιες νηπιαγωγων εκ βελιγραδιου κ μικροσκοπιμοτητες δημοσιουπαλιλισκων. Απο παιδαγωγικης πλευρας τιποτα. Συμβουλος κ διευθυντης πρωτοβαθμιας αφαντοι. Γιατι να λειτουργει 5ο νηπιαγωγειο εφοσον δεν υπαρχει χωρος να στεγαστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News