Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Κιμ Γιονγκ Ουν: Κοντά στην πραγματοποίηση δοκιμαστικής εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου η Β. Κορέα

«Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια πριν από τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου», δήλωσε ο Κιμ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε πως η Β. Κορέα βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση δοκιμαστικής εκτόξευσης ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου. «Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια πριν από τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου», δήλωσε ο Κιμ στην τηλεοπτική ομιλία που εκφώνησε με την ευκαιρία της νέας χρονιάς και στην οποία υποστήριξε πως το 2016 η Πιονγιάνγκ «απέκτησε το στάτους πυρηνικής δύναμης».

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων με άνευ προηγουμένου ρυθμό στη διάρκεια του 2016, αν και ορισμένοι ειδικοί δήλωσαν πως απέχει ακόμη χρόνια από την ανάπτυξη ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου με πυρηνική κεφαλή ικανού να φθάσει τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News