Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ: Στα χιόνια η Έλενα Παπαρίζου

Δείτε την φωτο

Η Έλενα Παπαρίζου πέρα από την τεράστια επαγγελματική της επιτυχία, εδώ και μερικά χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του άντρα της, Ανδρέα Καψάλη!

Η τραγουδίστρια μιας και ο καιρός το επιβάλει πήγε διακοπές στην πανέμορφη Πύλη και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ονειρεμένο χιονισμένο τοπίο. Η Έλενα φοράει το σκουφάκι της και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μιας και δεν το χρειάζεται αφού είναι πανέμορφη όπως θα δείτε και στην φωτογραφία!

Δείτε παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News