Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Αποκατάσταση εναέριας βλάβης στον Υδατόπυργο της Δωροθέας

Οι εικόνες από την παρέμβαση στον υδατόπυργο της Δωροθέας, που παρακολούθησα από κοντά

Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος:

Θέλω ως Δήμαρχος αλλά και ως δημότης του Δήμου Αλμωπίας να συγχαρώ δημόσια όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου και τον Αντιπρόεδρο Αβραμίκα Στέφανο για τις μεγάλες προσπάθειες, που καταβάλουν μέσα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, για να αποκαταστήσουν την πληθώρα βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News