Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει casting για νέα στελέχη

Θα παρουσιάσει το μητρώο πολιτικών στελεχών

Το μητρώο πολιτικών στελεχών παρουσιάζει στις 12 το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

To μητρώο πολιτικών στελεχών θα είναι μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο στην οποία όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ανεβάζει το βιογραφικό του που θα περιέχει μια σειρά πληροφοριών μέσα από τις απαντήσεις σε ειδικό ερωτηματολόγιο που έχει καταρτιστεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στοχεύει ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια σε όλη την χώρα στις επόμενες εκλογές, κάτι που θα ανανεώσει και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, κάτι που αποτελεί στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το μητρώο πολιτικών στελεχών θα παρουσιάσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το μεσημέρι στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ η συνεργάτιδά του, Ρεββέκα Πιτσίκα, σύμβουλος σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, θα επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

9 σχόλια:

  1. Που πας ρε Μητσοτάκη; Αλλάζουν οι δεξιοί, φαγοπότι και ρεμούλα χρόνων έγινε συνήθειά τους και τώρα έχουν στερητικό σύνδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω πω!!! Και γαμω τα σχόλια! Η μα...ια στο τέρμα. Πιο έξυπνος πεθαίνεις

      Διαγραφή
    2. ωρε 12.03 στερητικο συνδρομο απο μ...ι εχεις, ποιο μαλακας πεθαινεις, και αν γεννησεις κανα μαλακισμενο το θελω να παιζω μαζι του

      Διαγραφή
  2. Πολύ σοβαρή κίνηση
    σε πλήρη αντιδιαστολή με την μετριοκρατία των κυβερνόντων αριστερών
    που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν άριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η οικογενειοκρατία βασιλεύει, και ο Μητσοτάκης την τρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ....μηπως χασει ομως αυτους που ερχονται απο πισω με τις προοδευτικες μαλ/ες του .

      Διαγραφή
  5. Θέλω στο τέλος, μετά την κίνηση αυτή και μετά τις εκλογές να μας πεις Κυριάκο το ποσοστό των υποψηφίων Βουλευτών στις λίστες της ΝΔ που προέκυψαν από την διαδικασία αυτή που εγκαινιάζεις...άσε μας ρε Κούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φεξε μου και γλύστρησα. Και σήμερα έγινε η σφαγή των αμνών με τις επικουρικές συντάξεις και το γαμώτο είναι ότι και η Ν.Δ. και το Πασοκ και το Ποτάμι, έχει συμφωνήσει και υπογράψει αυτές τις περικοπές. Ε ρε φτάσαμε ο κόσμος να μην έχει καμία ελπίδα απο κανέναν. Γιαυτό ο λεβεντης καταφερε να καθήσει σε μεγάλη καρέκλα, όμως το 90% των ψηφων του ηταν για να σπάσουν πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News