Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τέλος ο Γιώργος Γιαννούλτσης από τη Νίκη Καλής

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την προσφορά του και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Καλής αποτελεί ο Εδεσσαίος προπονητής Γιώργος Γιαννούλτσης καθώς μετά τα άτυχα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά και τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση στην προσπάθεια να αλλάξει κάτι που θα σημάνει την αγωνιστική αλλά και βαθμολογική ανάκαμψη στο πρωτάθλημα της Α1.

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την προσφορά του και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

5 σχόλια:

  1. ante mpas kai steriosete kana bathmo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιανουλτσης είναι πρώτα από όλα καλό παιδί και πολύ καλός προπονητής, θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος της διοίκησης αυτή η απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίζει η διάλυση... Οι αμαρτίες πληρώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τον αφήνατε να κάνει παρέλαση τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MONO DOJA MAYROBOYNIOY,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News