Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: «Συγχαίρω τον Δήμαρχο Αλμωπίας...»

"Ο Δήμος Αλμωπίας είναι πρωτοπόρος σε αυτές τις πρωτοβουλίες και γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε τον κ. Δήμαρχο, διότι επιδιώκει να έχει τέτοια προγράμματα"

Στην Ημερίδα παρουσίασης των έργων και δράσεων που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του έργου «Living History, Living Nature II», έδωσε το παρόν ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης.

Ο κ. Σηφάκης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την πορεία αυτών των προγραμμάτων και συνεχάρη μάλιστα τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο που επιδιώκει όπως είπε τέτοια προγράμματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σηφάκης δήλωσε ότι: «ο Δήμος Αλμωπίας είναι πρωτοπόρος σε αυτές τις πρωτοβουλίες και γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε τον κ. Δήμαρχο, διότι επιδιώκει να έχει τέτοια προγράμματα. Εύχομαι και όλοι οι άλλοι Δήμοι του Νομού να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση».

4 σχόλια:

  1. Γλυψε λίγο ακόμα τον Δήμαρχο Σηφάκη και στην παρέλαση θα σε αφήσει να ανέβεις στην εξέδρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πας να σε ψηφίσει ο Μπίνος στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς τι θεμα εχετε? δηλαδή αν γινεται κάτι καλο να μην επιβραβεύεται? δεν κουραστήκατε απο τα κομματικά τερτίπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο γιαννη να σκαση ο σαμανδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News