Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μετά τις γιορτές θα μπούνε τα φουξ στο κέντρο της Αριδαίας - Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις

Με στόχο να μην επηρεαστεί η εμπορική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Με την έλευση του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στο κέντρο της Αριδαίας, με στόχο να μην επηρεαστεί η εμπορική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Μηχανικών.


Στη σύσκεψη συμμετείχε και εκπρόσωπος του αναδόχου, με τον οποίος συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πορεία των εργασιών, όπως η πιο άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου από τα σημεία που σκάφτηκαν πρώτα με κεντρικό τον δρόμο του Κέντρου Υγείας και τον κόμβο Αριδαίας - Λουτρών.

Αυτό που τονίστηκε από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου, είναι ότι οι πολίτες έχουν κατανόηση ωστόσο ζήτησαν να υπάρχει καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση.

21 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά έκατσε το χώμα και θα ρίξουν άσφαλτο? επιτέλους να σταματήσει το δούλεμα όλα έγιναν για να ρίξουν ελάχιστη άσφαλτο απο ότι προβλέπει η μελέτη. Αντί για δέκα πόντους πάχος θα ρίξουν κάνα δυο τρείς. Τρώμε σανό συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΛΙ Η ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
    2. ...ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΡΕ 10.56

      Διαγραφή
  2. Η άσφαλτος πρέπει να πέσει όπως ορίζει η μελέτη και όχι πιο λεπτή για να κερδίσει ο εργολάβος. Ειναι που ειναι απάτητα τα χαντάκια αν ρίξουν και λιγη άσφαλτο θα γεμίσουμε πάλι τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας ζαλισες τ αρχιδια φιλε με το παχος της ασφαλτου, αντε ασχολησου με το πιπι σου μαλακα που μας πουλας θεωρια βλακα α βλακα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ γιατί καίγεσαι τόσο ρε 12:00? Ότι θέλει λέει ο κόσμος και καλά κάνει. .αν δεν σ αρέσει Σάλτα κ γ@μησου.

      Διαγραφή
    3. ποιος καιγετε ρε γιδαρα? εσυ καιγεσε και μας ζαλισες με την ασφαλτο το ποσο θα πεσει και ποσα χιλιοστα και κλ... μας τ αρ...

      Διαγραφή
    4. 9:56 μεγάλο συμφέροντα έχεις στο έργο και βρίζεις τους σχολιαστές που ενδιαφέρονται για την πόλη τους.

      Διαγραφή
    5. 10.11 ελεος ποια, καταντησες ποιο γραφικος απ την Σντορινη, κοιμησου αγορι μου αγκαλιασε το μαξιλαρι σου και ονειρεψου

      Διαγραφή
  3. κι όμως. Ο τρόπος ασφαλτόστρωσης θα καθορίσει την άποψη του κόσμου για το έργο.Αυτό θα φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.00 εισαι πολυ γελοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι κάποιος που έχει συμφέρον να πέσει λίγη άσφαλτο και όχι η προβλεπόμενη στην μελέτη?

      Διαγραφή
  5. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΖΟΝ. ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ελεγχει τις κακοτεχνιες του εργου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε βλακες να φατε δεν εχετε οι τρυπες σας μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έργο είναι καταπληκτικό, ο εργολάβος πολύ καλός και η επίβλεψη άριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News