Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου «Οι Πρόμαχοι»

Ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος «Οι Πρόμαχοι» θέλει να ευχαριστήσει όλο κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία

Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 24 Οκτώβριου 2016 η γενική συνέλευση των μελών του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου «Οι Πρόμαχοι» με μοναδικό θέμα την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου . Η διαδικασία ξεκίνησε αμέσως και το απερχόμενο συμβούλιο προχώρησε στον απολογισμό του. Αμέσως μετά δόθηκε η σκυτάλη στην εφορευτική επιτροπή η όποια πραγματοποίησε την έναρξη της ψηφοφορίας όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου. Όσα μελή είχαν δικαίωμα της ψήφου, ψήφισαν και ανέδειξαν τους παρακάτω:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: (με αλφαβητική σειρά) ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΒΕΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ


ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΟΡΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ


Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: (με αλφαβητική σειρά)


ΜΟΥΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΠΟΥΣΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ


ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Μέσα στην εβδομάδα προγραμματίστηκε η συνάντηση των νέο εκλεγέντων μελών ώστε να πραγματοποιήσουν το πρώτο συμβούλιο τους για την κατανομή των αξιωμάτων. Ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος «Οι Πρόμαχοι» θέλει να ευχαριστήσει όλο κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο σε όσους συμμετείχαν στις εκλογές,για τις επιλογές τους..να προσέχετε τον πρόεδρο σας Μπατση Χρήστο,..ειναι ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευξεινος λεσχη αλμωπιας25 Οκτωβρίου 2016 στις 1:11 μ.μ.

    Εκ μέρους του Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ του Μ.Χ.Σ Προμάχων ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ''. Συνεχίστε αυτό που καλά ξερετε να κάνετε να αναδικνείετε τόσο όμορφα την τοπική μας παράδοση !!! Συγχαρητήρια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News