Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η Κατερίνα Μπαγκή μιλά για τα σενάρια διαδοχής του Πασόη - Απάντηση στο δημοσίευμα του Aridaia News

Η Δημοτική Σύμβουλος δεν διαψεύδει την επιθυμία της

Την δική της απάντηση στο δημοσίευμα του Aridaia News (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) που την φέρει να εκδηλώνει ενδιαφέρον να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αλμωπίας δίνει η κ. Κατερίνα Μπαγκή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σύμβουλος δεν διαψεύδει την επιθυμία της, ωστόσο δηλώνει ότι συνεχίζει να ανήκει στην παράταξη του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Πασόη για όσο καιρό απομένει... Μάλιστα, με τον τρόπο της επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Πασόη να μην είναι ξανά υποψήφιος, δηλώνοντας πως «η απόφαση μας για το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα είναι συλλογική και θα τη στηρίξει όλο το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου καθώς και πολλά νεοεισερχόμενα άτομα στη πολιτική σκηνή του τόπου μας».


Πρόκειται για μία ανακοίνωση που στέλνει πράγματι πολλά μηνύματα, σε μια περίοδο που όπως όλα δείχνουν ξεκινά ο χορός της διαδοχής του κ. Πασόη, καθώς όλο και περισσότερα στελέχη ζητούν να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρο από αυτό το θέμα καθώς διαφωνούν με την αντιπολιτευτική του τακτική. Η φράση της κ. Μπαγκή «θα ανήκω ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ στη παράταξη του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη» τα λέει όλα.

Πάντως, η κ. Μπαγκή δεν διαψεύδει σε κανένα σημείο της δήλωσής της ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφια Δήμαρχος. 

23 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;;;;;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "η αποφαση θανε συλλογικη" ελα βρε Κατερινιω, σκορποχωρι ειστε με ποιους να συνενοηθεις στην παραταξη σου? κανε ομαδα εσυ και ασε τα δηθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγά μή ρωτήσεις καί τόν παπά του χωριού, οτι κάνεις μέ καινούργιους κάντο, ασε τά μπάζα γιά τόν λάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι, ναι, θυμωμαστε ποσο καλεσ σχεσεις εχεισ με ολους. και με την καλδερεμτζη και με τον νικολαιδη και με ολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.... ΕΛΕΟΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι προτάσεις του Πασόη στο ΔΣ. Όπως αυτή που έκανε προχθες για τα νηπιαγωγεια: "Προτείνω να βρείτε λύση" δηλωσεεε. Αυτες είναι προτάσεις. Μην τον αφήσετε να φύγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τον εμπειρο τησ κακιας ωρασ μη ξεχασεις να εχεις μαζι σου κατερινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΜΠΑΓΚΗ ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ....... ΕΛΕΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ: http://aridaianews.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5727.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να φτάσεις ποιο πανω απο εκει που εισαι Κατερίνα!Μην κανεις όνειρα τρελα κατσε εδω που εισαι καλα!Οσο για τις καλές σχέσεις σου εκει μέσα τις εχουμε δει...γλυκές χαμογελάκια εκοφαντικα μπροστα και φτυάρια απο πισω!Σε εχουμε πάρει χαμπάρι!!Κι οταν ξινιζεσαι πρόσεχε υπαρχουν κάμερες πλεον στις εκδηλώσεις!Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  10. κατερινα δεν θελω να σε στεναχωρησω ομως οι εκλογεσ ειναι σε 3 χρονια. κι αλλα 5 που θα ειναι δημαρχοσ ο μπινος;;;; συνολο : 8. ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «θα ανήκω ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ στη παράταξη του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη»
    ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενα καλαμι παρακαλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερίνα δε λίγο τον ίσκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα που έχουμε κανονικό δημαρχο που ειναι τίμιος και εργατικός ταυτόχρονα δεν θ τον αλλάξουμε τόσο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εφιάλτες έβλεπε απόψε μάλλον 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντικειμενικα ο μονος που μπορει να διαδεχτει τον πασοη ειναι ο τσερκεζος..και αυτο θα γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερίνα απο τα σχόλια διακρίνω οτι ο κοσμος σε αγαπάει ρε!!!!😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο 7:44 τον καλύτερο σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News