Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Εικόνες από την πανέμορφη Φούστανη Αλμωπίας

Εικόνες από την πανέμορφη Φούστανη Αλμωπίας:

"Τα χωριά μας έχουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και απαράμιλλη ομορφιά. Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο και οφείλουμε όλοι μαζί να τον αναδεικνύουμε συνεχώς. Η επίσκεψή μου στη Φούστανη συνοδεύτηκε από έντονο θαυμασμό για τις ομορφιές που συνάντησα για άλλη μια φορά εκεί και πολλά συναισθήματα για ένα χωριό που αξίζει την προσοχή μας", δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.





11 σχόλια:

  1. γεωγραφικά ,η πραγματική πρωτεύουσα της Αντολικής Αλμωπίας(είναι η Φούστανη).Το πραγματικό κέντρο της. Όχι ο Εξαπλάτανος που είναι προάστιο της Αριδαίας.Ας ελπίσουμε ότι ο Δήμος θα μεταφέρει κι εδώ κάτι που έχει στερηθεί η Ανατολική Αλμωπία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να σκας! Ξέρεις την αλήθεια! Ειστε πολλούς αιώνες πίσω! Ο Εξαπλάτανος θα βρει και τις παλιές δόξες, να είσαι σίγουρη!

      Διαγραφή
  2. Σωστά έτσι ακριβώς αλλά δυστυχώς ότι είχε το χωριό τα έχασε και μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανένας να τα φέρει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμαρώνει ο Δήμαρχος στις φωτογραφίες ενός χωριού που το άφησε στο έλεός του...
    Κύριε δήμαρχε...Στο Δήμο σας ανήκει και η διαλυμένη Φούστανη... όχι μόνο το Λουτράκι, το Γαρέφι και οι Πρόμαχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν δν ηταν το ταμειο τν Λουτρων ουτε αυτεσ οι 10 δν θα εκλειναν,ξερεις ποσα εργα εχουν γινει στν περιοχη απο τα ταμεια της επιχειρησης τν Λουτρων?

      Διαγραφή
  4. ο Δήμος ας φερει το κεπ εξαπλατάνου εδω.Λογική κίνηση μοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ ολοι θα τρεχουν αριδαια οπως πριν χρονια.. ποιος θα παει φυστανη ανθρωπε μ?

      Διαγραφή
  5. Αμπατζίδου Αναστασία6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:09 π.μ.

    Το χωριό μου υπάρχει έτσι μόνο στις παιδικές μου αναμνήσεις.Μην παρουσιάζετε τη Φούστανη σαν το ιδανικό μέρος. Γνωρίζετε πως δεν είναι έτσι. Και η ομορφιά της φύσης που υπάρχει, χάνει τη λάμψη της από την αδιαφορία όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η πτώση της Φουστανης έγινε αργα αργα εδω και 20 χρόνια .Οχι τώρα αγαπητε συμπατριώτη.Απλά τώρα είναι στο χέρι του Δημάρχου και της Περιφέρειας να μοιράσουν λίγο καλύτερα την πίτα.Πρακτικά όπως είπε σωστά ο φίλος στην αρχή: ο Εξαπλάτανος είναι προάστιο της Αριδαίας.΄Τα περιφερειακά χωριά πρέπει να στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ θεωρια τα λογια του κυριου δημαρχου,γιατι εγω οποτε πηγαινω φουστανη βλεπω ενα εγκαταλειμενο τοπιο,χωρις υποδομες και αδεσποτα να γυρνανε σε ολο το χωριο.μαλλον την λεξη στειρωση δε τη γνωριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος, έχουν ευθύνη και οι κάτοικοι που πραγματικά είναι αδιάφοροι και δεν αγαπάνε πραγματικά τον τόπο τους, ο πρόεδρος του χωριού ο οποίος θα έπρεπε να απαιτεί τουλάχιστον τα βασικά αλλά μόνο τα λεφτά είναι καλά . Αδιαφορία και τεμπελιά εκφράζει αυτό το χωριό. Υπάρχουν κάποιοι λίγοι φυσικά που προσπαθούν αλλά ως γνωστόν ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News