Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός με το πολιτικό παρελθόν: Ήρθε, είπε και απήλθε!

Για πολιτικό παρελθόν έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Ότι τα κάνουν όλα για το… μεροκάματο κατηγόρησε ο κατ’ επίφαση ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χουρσόγλου τους Αντιδημάρχους και λοιπούς αξιωματούχους του Δήμου Αλμωπίας, κάνοντας μάλιστα λόγο με υποτιμητικό τρόπο για «ανίψια του Δημάρχου».

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου ο οποίος του θύμισε ότι ήταν για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και μάλιστα με παχυλούς μισθούς και όχι με τα ποσά που υφίστανται σήμερα που δεν συγκρίνονται με τίποτα με εκείνες τις εποχές. Επίσης, ο Δήμαρχος του θύμισε πως κάθε φορά που ο τότε Δήμαρχος του αφαιρούσε την αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου αντιδρούσε έντονα και θύμωνε και τον χαρακτήρισε "αναίσχυντο" που καταχράται τον χρόνο των Συνεδριάσεων και δεν αφήνει και τους υπόλοιπους συμβούλους να μιλήσουν.

Για πολιτικό παρελθόν έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο οποίος μάλιστα στο τέλος της συνεδρίασης απευθύνθηκε στους εναπομείναντες Δημοτικούς Συμβούλους και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποιοι έρχονται μόνο για να κάνουν σόου και αποχωρούν όταν έρχεται η ώρα να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης, φωτογραφίζοντας έτσι την προσφιλή αυτή τακτική του κ. Χουρσόγλου.

Ο κ. Χουρσόγλου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την κριτική του και έκανε λόγο για... "προσωπικό φωτογράφο του Δημάρχου" και "φερέφωνα" (προφανώς ξεχνά ότι οι απόψεις του φιλοξενήθηκαν άπειρες φορές σε αυτά τα... "φερέφωνα"), με τον Δήμαρχο να του απαντά ότι ο ίδιος έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό τον προσωπικό του δημοσιογράφο...

18 σχόλια:

  1. ξεχασε ο Χυσογλου το γλυψιμο που σ εριχνε Σταυρακη? μ , αρεσει που τρεχατε οικογενιακως να τον βοηθησετε στης εκλογες, τελος παντων αυτα γινοντε μαθηματα, αγνοησετον μην ασχολησε με τελειωμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κάνατε μάγκα καλα να πάθετε μας είχατε ζαλίσει με αυτόν. Εμείς τον ξέραμε εσείς δεν ρωτήσατε

      Διαγραφή
  2. ΝΙΟΘΩ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ, ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. neos syntaxiouxos simenei mpelades gia toyw gyro toy.Palio rito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε μωρε που ασχολησθε με δηθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα για την καρέκλα ο κύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΦΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ. ΤΩΡΑ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρο να σου γινοντε καποια μαθηματα, και μη ξεχνα την παροιμια "αν κελαιδαει η οχια δεν ειναι καρδερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπινος Μπίνος Μπίνος ζητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θες δε θες θα τον τρως αλλα 8 χρονια

      Διαγραφή
    2. Χαχα καλό!!!!κοπελιά πες κιαλλα τέτοια

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. ...και πανω στη δικια σου χα..χα..χα....( και τι ωραιο κ... εχει) χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. υπάρχουν και μαμελούκοι που ξεπερνουν τα όρια? είναι γνωστοί απο καιρό.Συμφωνεί ο Αλωριώτης σχολιαστης που ασχολείτε με τις γυναίκες άλλων ?

      Διαγραφή
  10. Σταύρο όταν στα φωνάζαμε εσύ τον υποστήριζες τον έμπειρο από την καλή σου την καρδιά. Τώρα σου την έφερε. Καθόλου πρωτότυπο. Το συνηθίζει. Δεν έχει κάτι να κερδίσει πλέον από σένα. Όμως να ξέρεις οτι ο κόσμος έχει κρίση και τα γνωρίζει καλα αυτά τα πρόσωπα. Συνέχισε όπως ξέρεις και θα παραμείνεις στην κορυφή γιατί είσαι πραγματικά καλό παιδί και το αξίζεις.
    Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΑΜΑΝΤΗΣ: Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΠΙΛΩΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΚΙΖΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα και καταλαβαινουν καποιοι, χοντροπετσοι ειναι ρε φιλε και ξεφτελιζοντε, γελαει ο κοσμος μαζι τους.

      Διαγραφή
  12. εκεί στο Δημοτικό συμβούλιο κάποιοι πρέπει να μάθουν από πολιτισμό ,γνώσεις και ήθος.Ο πρόεδρος του δημοτικ συμβουλίου θα πρέπει να εφαρμόσει το κανονισμό και να μάθει κάποια πράγματα σε μερικούς τσομπάνηδες που νομίζουν ότι βρίσκονται στο καφενείο του χωριού τους.Αγαπητοί κυριοι πολλοι νέοι με 2-3 πτυχία σας έχουν αφήσει να τους εκπροσωπείτε ,αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνεςς σας.Κρίνεστε, και μάλιστα εσείς ζητήσατε να κρίνεστε, εισερχόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση οικειοθελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News