Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Λουτρά Πόζαρ: Όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις σε ένα βίντεο

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μέσα από την δύναμη της εικόνας όλες αυτές τις παρεμβάσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν στα Λουτρά Πόζαρ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, "συνεχίζουμε για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!".

Δείτε το βίντεο:

7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπίνο επειδή κηρυξες την προεκλογική εκστρατεία τόσο νωρίς να θυμηθεις ότι και εσύ δεν θα κάνεις δεύτερη θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα έργα του δημάρχου μας!!! Τον ευχαριστουμε γι' αυτά!!! Με αρδευτικά έργα και με διαφορες άλλες παρεμβασεις στον αγροκτηνοτροφικό τομέα τι θα γίνει;;; Αυτός ο τομέας είναι η κύρια οικονιμική δύναμη για τον δήμο μας... Μετα ερχονται τα λουτρα. Ο κύριος μονο σταλουτρά ξέρει να φωτογραφίζεται, αλλά όταν έρθει η ώρα να πληρώσουμε για τα ποτιστικά της χρονιάς μας λυγίζει άσχημα ο κύριως δήμαρχος. Που είναι η παρουσία του δημάρχου στους αγρότες και κτηνοτρόφους;;;
    Και κατι άλλο. Αυτό το υδροηλεκτρικό που φαίνεται στο βιντεο και κάποια άλλα τα οποία ίσως λειτουργούν παράνομα, ποιός τα διαχειρίζεται;;;; Γιατί τα κέρδη από όλα αυτά και από άλλες δημοτικές εκμεταλλεύσεις να μην καταλλήγουν έμμεσα στους δημότες του δήμου μας;;;;Που είναι η παρουσία του δημάρχου σ' αυτά τα θέματα;;;
    Ας απαντήσει δημόσια εδώ ο δημιουργός του βιντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ αγροτης η κτινοτροφος δεν εισαι.
    Εγκάθετος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα λουτρά πόζαρ είναι μόνο δήμαρχος η σε όλη την Αλμωπία ο κύριος Μπίνος?δήμαρχε υπάρχουν πολλά θέματα που έχεις αφήσει ανοιχτά,κοίτα λιγάκι και την υπόλοιπη Αλμωπία,δεν σε ψηφίσαμε για να κλείνεις μόνο λακκούβες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News