Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τιμήθηκαν οι «θρύλοι» της παραδοσιακής μουσικής στο Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους τιμούμε

Στα 18α Ποζαρίτικα τιμήσαμε τους θρύλους της τοπικής μουσικής. Τους ανθρώπους που με τις μελωδίες τους συνόδευαν για πολλά χρόνια τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα. Αυτούς που επένδυαν μουσικά τους γάμους και τις χαρές μας. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους τιμούμε. 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι εξής:

Κώτσος Δημήτριος - κλαρίνο 
Πλέσκας Σταύρος - κλαρίνο 
Αδραμάνης Δήμος - τρομπέτα 
Μποτσφάρης Γιάννης - γκάιντα 
Κηροβάκης Χρήστος - τύμπανο 
Πλέσκας Γιώργος - τύμπανο 

Επίσης, τιμήθηκαν και κάποιοι άνθρωποι που δεν βρίσκονται στη ζωή όμως συνεχίζουμε να τους θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία: 

Κώτσος Συμεών - τρομπέτα 
Δούλης Ιωάννης - τύμπανο 
Νούσκας Κώστας - τρομπέτα 
Πάλιος Αντώνης - τύμπανο 
Μπίνος Γιώργος - τρομπόνι 
Πέτρος Γιάτσος - γκάιντα 
Μποτσφάρης Νίκος - γκάιντα






1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο σύλλογο που τους θυμήθηκε και τους τίμησε ! Αυτοί οι άνθρωποι μας μεγάλωσαν με τη μουσική τους και αξίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News