Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Έκτακτη σύσκεψη για τις διακοπές νερού στην Αριδαία

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ

Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου σημειώθηκαν πολλαπλές βλάβες στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου, γεγονός που προκάλεσε διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Αριδαίας για πολλές ώρες.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε από τον Δήμο Αλμωπιας και την Δ.Ε.Υ.Α. κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

 Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, αύριο κιόλας συγκαλώ έκτακτη σύσκεψη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας με μοναδικό θέμα συζήτησης τα παραπάνω προβλήματα.

Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα, τα οποία οφείλονται κυρίως στο απαρχαιωμένο δίκτυο υδροδότησης και στην έλλειψη χαρτογράφησής του.

21 σχόλια:

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ ARIDAIA NEWS.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.2 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΗ ΚΩΤΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΙΝΗΣ ΝΕΡΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΕ ΣΚΑΤΟ Ε ΣΚΑΤΟ

      Διαγραφή
    2. 12.13 οκ κοπελιά έβγαλες το μεροκάματο άντε τον Μπούλο τώρα

      Διαγραφή
  2. na min to ksekinousate re ...na min xaraktiriso kanenan
    i na energopisete tis ritres ston ergolabo an exete balei teties

    i eikona auti me 8 ores xoris nero einai paradekti
    o proedros ti deia kai o dieythintis afantoi
    i dusareskia terastia idika apo epagkelmaties

    kala den sas tarakounai tipota diladi

    den ksero an to dimosieyseis kai moy kanei periergia pou den exei sxolia i anartisi eno sta alla bloks ginetai to ela na dis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πιεστικά που καίγονται ποιος θα τα πληρώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι να γίνουν τα έργα θα έχουμε διακοπές νερού. Άμα πιάσει καμία μπόρα θα έχουμε απανωτές διακοπές ρεύματος.πολλες φορές πέφτει και η ψηφιακή τηλεόραση!Σ αυτή την πόλη όλα δουλεύουν ρολόι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τέτοιους τσαπατσούλιδες εργολάβους που μπλέξαμε θα μας βγάλουν την ψυχή έως να τελειώσει το έργο. Θέλουν μόνο να σκάβουν πολλά μέτρα την ημέρα και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισται απαραδεχτοι ολοι σας εκει περα... κυριε γεωργιου βαλτε μια ταξη δν γινετε αυτο τ πραγμα καθε φοραααα για τοσες ωρες ειδηκα χθες κ σμρ διακοπη νερου μεν καταννοουμε καποια πραματα αλλα κ δν γινετε συνεχεια να δημιουργουν βλαβες αν.ειναι τοσο ασχετοι να τους στειλετε σπιτια τους οταν περνετε ενα.εργο να τ κανετε σωστα και να το εκτελειται παρακαλω πολυ να αναλαβεται.ευθηνες ολοι οι αρμοδιοι..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όλους, τόσες ώρες χωρίς νερό, ενώ η ανακοίνωση έλεγε αλλά. Προτείνω σε 2 μήνες να αλλάξουμε και το όνομα της πόλης σε λακουβαρδεα. Ε! Και να ξεκινήσουν οι ββροχές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μονο νερο; επιχειρησεις που δεν ειχαμε τηλεφωνο και ιντερνετ να δουλεψουμε χθες σε ορισμενα σημεια.παλι απο καποια τετοια αιτια θα υπηρχε προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το Aridaia News απων όλη μέρα ενω ο κόσμος έβραζε.Αυτή είναι ενημέρωση? κρίμα.Επι της ουσίας κυκλοφορεί φήμη ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό και θα έχουμε φασαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προηγουμενο σχολιο μ γτ δεν το δεχτηκες?δεν βολευε εεε??μονο τα κανακευματα κ τα ξεφτιλικια για αλλους αφηνεις...μεγα λογοκρισια ανθρωπε.... ενας δημοσιογραφος με αρχι...α χρειαζεται. Να ριχνει φωτια κ πελεκη οπου αρμοζει..οχι ν γλυφει οπου ολοι φτυνουν

      Διαγραφή
    2. αρχιδια και σαλιο εχω, πες που εισαι να στα στειλω

      Διαγραφή
  10. Αν αργήσει και άλλο η αποκατάσταση του οδοστρώματος όσο θα βγει όλο το έργο , θα πληρώσει ο Δήμος σε ελαστικά και ζάντες. Όσον αφορά τις διακοπές επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν γίνεται ένα έργο αποχέτευσης υπεύθυνος για την καλή λειτουργία των υπαρχόντων δικτύων όσο παλιά και να είναι αυτά είναι ο εργολάβος που οφείλει να τα χαρτογραφήσει πρώτα και μετά να σκάψει. Διαβάστε εκει στον Δήμο τις υποχρεώσεις του εργολάβου πολύ τον κανακέψατε και στο τέλος θα μας γ......ούτε τα αυλάκια ασφαλτοστρώνει μας λεχει φάει η σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και στις εργατικές κατοικίες δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε σεις τολμάτε και κάνετε κριτική ? ρε εδω δεν θα μιλάτε.Δεν έχουμε δημοκρατία.Άντε γιατι πέρασαν 45 λεπτά και θέλω διάλειμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συγνωμη μηπως ξερεται τι ωρα θα ερθει το νερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μη μιλησω κ για τα μαγαζια.. βγαζαμε με το ζορι μεροκαματο κ τωρα με τις διακοπες ουτε αυτο δεν βγαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Vafiadi eisai gelios , vazis oti sxolia se simferoun kai o kosmos to kserei...gelaei to simpan mazi sou,kane mia volta stin aridea na deis pos se kitazei o kosmos me ti apaxiosi...epidi foreses sakaki kai glifis tin dimotiki arxi den simenei pos o kosmos koimatai...gelame oloi mazi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News