Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Για πρώτη φορά: Η ΠΕΔ Κεντρ. Μακεδονίας θα συνεδριάσει στον Δήμο Αλμωπίας

Πρόσκληση

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00 στον Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΚΜ.

Με την συνεδρίαση αυτή, το Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ συνεχίζει την πρακτική της αποκεντρωμένης διεξαγωγής των συνεδριάσεών του (έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του στους Δήμους Αμφίπολης και Παιονίας). 

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της 23ης Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ από κοινού με το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων, για να παραδώσουν στο Αγροτικό Ιατρείο, ως δωρεά της ΠΕΔΚΜ και του Ι.Σ.Θ., ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά απαραίτητα για την λειτουργία του.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση 5ου/16 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.

2. Προσφυγικό. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ 2-4/6/16 στη Σάμο.

3. Αγορά αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ΠΕΔΚΜ.

4. Χορήγηση ανταλλακτικών – αναλωσίμων για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

5. Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών χαρών Ν. Πιερίας.

6. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 22-6-16) (Έγκριση απόφασης Προέδρου 4/16).

7. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Κιλκίς, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 30-6-16).

8. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Ν. Θεσσαλονίκης και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (Ημερομηνία Γ.Σ. 29-6-16).

9. Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ
Λάζαρος Κυρίζογλου
Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

1 σχόλιο:

  1. Τρομερά σημαντική η ενίσχυση του Κ υγείας Αριδαίας.Όποιος συνέβαλε σε κάτι τέτοιο, θα μαθευτεί απ ακριβώς φυσικά ποιά θα είναι αυτή η βοήθεια- είναι άξιος συγχαρητηρίων.Μπράβο σε όσους βοηθουν το σύστημα υγείας του ακριτικού Δήμου μας.Ένας κάτοικος της παραμεθορίου, μακριά απ όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News