Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Συντήρηση δρόμων σε Εξαπλάτανο, Χρυσή, Κωνσταντία, Ίδα και Θηριόπετρα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη την έκταση της Δ.Ε. Εξαπλατάνου, όσον αφορά στην δημοτική οδοποιία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην συντήρηση δρόμων στις Τοπικές Κοινότητες Εξαπλατάνου, Χρυσής, Κωνσταντίας, Ίδας και Θηριόπετρας, όπου είχε συσσωρευτεί μεγάλος αριθμός λακκουβών.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις κόστισαν 30.000 ευρώ και συμπεριλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.

11 σχόλια:

  1. Αν στηρίξεις ένα νέο οικοδόμημα σε φθαρμένα υλικά, δεν πρόκειται να αντέξει στον χρόνο. Ειδικά όταν αυτά τα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά και αποδείχτηκαν ελαττωματικά, θα πέσει να σε πλακώσει. ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλακα κανουμε τωρα ετσι? ολα για αριδαια,λουτρα,προμαχους γινονται! μην τρελαθουμε τωρα! οπως και με την συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων, "Πηρε λεφτα η "αλμωπια"" και "διαφημιστηκε ο τοπος μας"! ποιος τοπος και πια αλμωπια? ολα για την δυτικη αλμωπια και οταν γινει κατι στην ανατολικη αλμωπια ξεκινατε ολοι και παραπωνιεστε! βρε αε απο εκει

      Διαγραφή
    2. Πες τα... Ο δημαρχουλης μονο για τα λουτρα σκιζεται... Κοντευουν να μας φανε νυχτεριδες κ αραχνες τους υπολοιπους.. καλα ημασταν δυο δημοι.. τι γιναμε ενας!! Αραγε γνωριζει ο δημαρχος τα υπολοιπα χωρια περα απο λουτρακι,λουτρα,αριδαια κτλ...

      Διαγραφή
    3. εσυ που εγραψες τα δυο πανω σχολια, και μονος ρωτας μονος απαντας, μαλλον ζεις εκτος πραγματικοτητας, αληθια που ζεις? απλα γραφεις για να βγαλεις χολη, κ εμεις απλα σ εχουμε γραμμενο φιλε τυφλοποντικα.

      Διαγραφή
    4. ακου '' δημαρχουλης", επίπεδο σόλας ο τύπος, τί ν απαντήσεις σ αυτήν τή λινάτσα?

      Διαγραφή
    5. Εγω ειμαι που εγραψα το πρωτο σχολιο γιατι δεν πεφτω στο επιπεδο σου βλακα λουτρακιοτη να γραψω 2 σχολια, γιατι για να παρεξηγηθηκες απο εκει περα κοντα εισαι! Οταν κανεις καμια βολτα ΠΕΡΑ απο απο λουτρα-αριδαια και το αντιστροφο τοτε θα ερθεις να μου μιλησεις! Μαθατε και εχετε και παραπονα χωρις να βλεπετε το τι χαλι επικρατει στην ανατολικη αλμωπια (πρωιν δημος εξαπλατανου)

      Διαγραφή
    6. τωρα θα σε κανουν αεροδρομιο φιλε 11.30, και μαλλον στην αυλη σου απ οτι εμαθα

      Διαγραφή
    7. Αυτο που κολλαει ρε φιλε? Και εννοειτε πως δεν θα κανουν το ελαχιστο ολα λογια ειναι και απο πραξεις τιποτα

      Διαγραφή
  3. ΑληθΙα ζω σε ενα απο τα χωρια π ο δημαρχος επισκεπτεται μονο προεκλογικα..αντε κ σε κανενα πανηγυρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News