Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κραυγή αγωνίας για το Αγροτικό Ιατρείο Κωνσταντίας

Όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης, το χωριό έχει ανάγκη τον γιατρό και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση

Την δική του κραυγή αγωνίας για το Αγροτικό Ιατρείο της Κωνσταντίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα ο γιατρός επισκέπτεται το χωριό 2 φορές την εβδομάδα, ωστόσο με τις νέες μετακινήσεις που πραγματοποιούνται στον τομέα της υγείας αναμένεται να πηγαίνει στο χωριό μόλις 2 φορές τον μήνα.

Όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης, το χωριό έχει ανάγκη τον γιατρό και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρος περικλειας29 Ιουνίου 2016 στις 2:43 μ.μ.

    Εμείς πόσες κραυγές να βγάλουμε με δυο και μια πολλές φορές μηνιαίως συνάδελφε Αντώνη? 30 χλμ μακρυά απο το κ υγείας...απλά συνειδητοποιήσαμε οτι ενός κακού μυρια επονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. antoni esy ta les to 8ema einai 8a ginei tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News