Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ασφαλτόστρωση στον οικισμό της Αγάθης

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΑΘΗΣ

Ένα αίτημα πολλών χρόνων από τους κατοίκους της Τ.Κ. Δωροθέας και πιο συγκεκριμένα του οικισμού Αγάπης, ικανοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Μέσω του Τεχνικού Προγράμματος του 2015 διατέθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ με το οποίο πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση 120 μέτρων μέσα στην Αγάθη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως νέα Διοίκηση, οι κάτοικοι της Αγάθης μου είχαν εκφράσει το παράπονό τους ότι εδώ και πολλά χρόνια ζητούν κάτι τόσο απλό και κανείς δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί τους. Εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτή μας την υποχρέωση, γιατί έχουμε χρέος να αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλα τα χωριά μας, μικρά ή μεγάλα και ιδιαίτερα αυτά που για χρόνια ένιωθαν παραμελημένα».

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω καμία σχέση με αυτο το χωριό,/ομως μπράβο που το διατηρείτε .Συνεχίστε να προστατεύετε τους μικρους οικισμούς της Αλμωπίας.Λαγγαδιά- Κορυφή-Πόποβο-Άνω Γαρεφη-κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή φωτογραφία είναι από τον χειμώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω ομως εχω σχεση! Περναω καθημερινα απο την Αγαθη και σας πληροφορω οτι η ασφαλτοστρωση δεν εχει φτασει μεσα στο χωριο. Συγκεκριμενα απο την εκκλησια του χωριου μεχρι και το ποταμι ο δρομος ειναι γεματος λακκούβες και δεν υπάρχει ίχνος ασφάλτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News