Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Κόλαση στην Βουλή! Θεοδωράκης: «Στην κυβέρνηση είναι πρώην συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου» - Τσίπρας: «Λυπάμαι πολύ για σένα»

Καμμένος: Μιλάει ο Θεοδωράκης που ήταν ορντινάτσα του Παπαντωνίου

Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν στην Βουλή όταν κλείνοντας την δευτερολογία του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης προκάλεσε με αυτά που είπε τις έντονες αντιδράσεις και την οργή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγο και όταν επαναλήφθηκε ζητήθηκε από τον κ. Θεοδωράκη να ανακαλέσει αλλά εκείνος επέμεινε σε αυτό που είχε πει, προκαλώντας την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κλείνοντας την δευτερολογία του και απαντώντας στον πρωθυπουργό είπε ότι είναι γνωστό πως στην κυβέρνηση είναι πρώην συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου και σε υπουργικούς θώκους.

Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου να του ζητεί να πει ονόματα. Η φασαρία ήταν τόσο μεγάλη που διακόπηκε η συνεδρίαση.

Οταν επαναλήφθηκε, η κα Χριστοδουλοπούλου ζήτησε και πάλι από τον κ. Θεοδωράκη να ανακαλέσει.

Όμως, ο κ. Θεοδωράκης πήρε τον λόγο και είπε: «Ξαφνιάζομαι που κάποιοι εκλπλήσσονται με μια αλήθεια η οποία αποτυπώνεται σε συγκεκριμένα ονόματα. Οι βασικότεροι συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι στελέχη αυτή την στιγμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είτε σε υπουργικές θέσεις είτε στο γραφείο του πρωθυπουργού. Είναι ζητήματα που δεν λέγονται πρώτη φορά τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί και τα ξέρει η πλειονότητα των βουλευτών».

Και πάλι η κα Χριστοδουλοπούλου πήρε τον λόγο και ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα είπε ο κ. Θεοδωράκης αφού δεν είπε ονόματα. Όμως τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας:

«Επιμένει ο κ. Θεοδωράκης ενώ στην τοποθέτηση του δεν ειπε ονόματα και μίλησε γενικά και αόριστα. Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονταν όταν ήταν κυβέρνηση με τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Είπε ακόμα ότι τα στελέχη τα οποία έχουν καταδικαστεί ότι έκλεψαν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπουργοί. Είναι συκοφαντία. Και όταν τον καλέσαμε να πει ονόματα επιβεβαίωσε την συκοφαντία. Λυπάμαι πολύ για σας. Μόνο αυτό έχουν να πω», είπε ο πρωθυπουργός.

2 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτακης γιατι το εβαλε στα ποδια;γιατι τα παρατησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ψέμα ειναι ;;; Στενός συνεργάτης και κειμενογράφος του Τζοχατζόπουλου δεν ειναι στο γραφείο του Τσιπρα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News