Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Θωμαΐδης σε Σηφάκη: «Είστε οι μεγαλύτεροι ΑυταΑπατεώνες που είχε ποτέ η Ελλάδα!»

"Σηφάκηδες, Σταθάκηδες, Φουρτουνάκηδες, Φίληδες, Κατρούγκαλοι, ΚαμμενοΚουβέληδες..."

Όσα και να σας δώσουμε κε Σηφάκη, καλά δεν πρόκειτε να γίνετε!

Καλά θα κάνετε στο ψυχιατρείο του Συριζα να μην μιλάτε για τρέλα κε Σηφάκη. Καθημερινά οι Έλληνες διαπιστώνουν πως δυστυχώς το δικό σας θράσσος δεν έχει όρια.

Ποτέ επι των ημερών της Νέας Δημοκρατίας δεν συνέβησαν όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με την ανικανότητα της δικής σας κυβέρνησης – παρωδίας.

Σηφάκηδες, Σταθάκηδες, Φουρτουνάκηδες, Φίληδες, Κατρούγκαλοι, ΚαμμενοΚουβέληδες...

Ο λογαριασμός της Πρώτης και Δευτερης φοράς Αριστερά έρχεται και θα είναι πολύ βαρύς για τους πολίτες που σας πίστεψαν.

Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Αγρότες, Σώματα Ασφαλείας, Επιχειρηματίες, Έμποροι, Συνταξιούχοι, όλοι πλέον βλέπουν πόσο Ψεύτες και Ανίκανοι είστε.

Φύγετε μια ώρα αρχίτερα για να σωθεί η Χώρα από τις Αυταπάτες που ο ίδιος ο Τσίπρας παραδέχθηκε πως είχατε και μάλλον ακόμη έχετε.

Είστε οι μεγαλύτεροι ΑυταΑπατεώνες που είχε ποτέ η Ελλάδα!

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

25 σχόλια:

  1. Θωμαίδη έχεις ξεφύγει, το παίζεις και επαγγελματίας παράγοντας της ΝΔ. Δες λίγο τον ίσκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός ειναι αυτο που είναι, εσύ τι είσαι και του απαντάς ;;;

      Διαγραφή
    2. υπάρχει μεγαλύτερο όνειδο -ντροπή -πάτος απ το να είσαι επαγγελματίας πολιτικός? Δεν υπάρχει αγαπητέ!

      Διαγραφή
  2. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....εχουνε βουλευτες, φτου ζωη ναχουν, 30 χρονια τους ιδιους, μα ποσο βοδια μπορει ναστε ρε παλιοδεξιοι, γαμησατε τη χωρα μαζι με τους μεταγραφεντες πασοκους και τωρα σας φτενε οι ψευτες, αι σιχτιρ ολοι σας.

      Διαγραφή
    2. ο Θωμαίδης ειναι στην Πολιτική επιτροπη της Νδ και εχει το δικαίωμα να μιλαει οταν θέλει και κρίνει αυτός. Αισιχτιρ στα μουτρα σου βλαμμένε.

      Διαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΝΊΚΟ !! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το μυαλό σου είναι ζαβό ..πω πω πω πω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την "ταμπακιέρα" τίποτε από τον λαλίστατο (και ανορθόγραφο) γαλάζιο "παράγοντα" των Γιαννιτσών. Δυτυχώς για εσας κε Θωμαϊδη ο Σηφάκης έχει απόλυτο δίκιο. Καταστρέψατε τα πάντα στο πέρασμά σας ως κυβέρνηση με τα συνεταιράκια σας του ΠΑΣΟΚ και τώρα μάλλον είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί εκεί στη Β' Εθνική!! εκεί θα μείνετε για πάντα. Φτάνει 40 χρόνια τα φέρατε τα πράγματα στο αμήν.
    Οι απατεώνες είναι στα σπλάχνα σας, ένα με το πετσί σας. Χριστοφοράκηδες, Παπασταύρου και όλα τα καλά παιδιά. Μην αγχώνεσαι πολύ και σκίσεις κανένα καλτσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μανία με τα καλσόν που έχουν οι Συριζαίοι!!! Εσείς προσέχετε μη κόψετε κανένα κουραδοκόφτη (κοινώς στριγκ)

      Διαγραφή
    2. Εσεις που βγαζετε χολη για πασοκ νδ ,μεχρι και το. 2010 τι ψηφηζατε τσιπρα;.Για να μην τρελαθουμε σε αυτη τη χωρα.

      Διαγραφή
    3. η ΝΔ από που αντλεί τέτοιο θράσσος και θέλει πάλι να κυβερνήσει? δεν υπάρχει λίγο ντροπή?

      Διαγραφή
  7. Απόλυτο δίκιο στον κ. Θωμαίδη. Όλοι εσείς οι συριζαίοι που διαφωνείτε είστε μέρος της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που περνάει η χώρα. Πρώην πασόκοι που ξεπλύνατε τις απατεωνιές σας στη κολυμβήθρα του Σιλωάμ που λέγεται συριζα και το παίζετε αναμάρτητοι είστε εσείς που με το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια καταστρέψατε τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο "ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ" ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ? ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ?? ΜΠΑΝΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. μαλλον ασχημομουρα ειναι και ντρεπετε χα..χα..χα

      Διαγραφή
  9. Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚ@Τ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΣΕ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ - ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Η ΟΧΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ - ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ (Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ)

      Διαγραφή
  10. σωστοσ .πεσ τα θωμαιδη.γιατι αυτοι οι ανθρωποι θα μασ βγαλουν τρελουσ.δεν υποσχονταν 13 14 συνταξη κ εκοψαν κ την 12.θα εσκιζαν μνημονια.θα πηγαιναν μισθο 751 κ τελικα τον εριξαν κ αλλο.σημερα ειπωθηκε οτι διπραγματευση τσιπρα βαρουφακη στοιχισε 100 δισ.ξεπουλησαν τα παντα σε ταμειο για 99 χρονια.που να αρχισει που να τελειωσει κανεισ κ ακομη υπαρχουν υποστηρικτεσ?εφεραν καπιταλ κοντρολ,διορισαν καρανικα,εχουμε υπουργο παιδειασ ανθρωπο χωρισ πτυχιο......ακρωσ αυταπατεωνεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάλι έχουν μαζευτεί στη ΝΔ κάποια ξένα σώματα που θέλουν εξουσία! Αφου έφαγαν σαν τρωκτικά επι δεκαετίες στην εξουσία θέλουν πάλι καρέκλες.Αυτό δεν είναι θράσος? ο σύριζα είπαμε τελείωσε.έχει άραγε ελπίδα αυτός ο τόπος? πάλι με βαρβιτσιώτηδες μητσοτάκηδες κεφαλογιάννηδες βαρδινογιάννηδες σουρλες ,Τζιτζικώστες κλπ πάλι στα ίδια? ε οχι ρε παιδια δεν υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΠΣΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε αυτοί της ν.δ. θα μας τρελάνουν. Τώρα φωνάζουν (μερικοί μάλλον γραφικοί) να φύγουν οι του σύριζα ενώ ακόμα και τώρα η ηγεσία τους, τους καλεί (τους συριζαίους) να κυβερνήσουν. Αυτό και είναι ψυχασθένεια. Δεν λέω, καλή είναι η αυτοπροβολή, αν έχει στο μυαλό του κάποιος να μπεί στις λίστες στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει όσο θέλει ο ΟΜΠΑΜΑ και η ΜΕΡΚΕΛ , μέχρι να περάσουν και τον Σεπτέμβριο όλα τα μέτρα.. μετά θα αλλάξει το μενού .. οπότε άσε την ΝΔ και κοίτα το δούλεμα που έφαγες καισυνεχίζεις να τρως..

      Διαγραφή
    2. Να το καταλάβουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Ο κόσμος έδιωξε τη ΝΔ και τον Θωμαίδη, που δεν τον ξέρω, γιατί όλα τα έκαναν στραβά και ανάποδα.Πίστεψε στο ΣΥΡΙΖΑ.Ρε γ....ο αυτό τι άλλαξε στην Ελλάδα ρε γ....ο.Δεν μιλάω κομματικά Ας μου απαντήσει κάποιος από τους παραπάνω που χτυπιούνται για το κόμμα αυτό¨.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News